Lyon’daki iş fırsatlarını Türk firmalarla buluşturacak

Güncelleme Tarihi:

Lyon’daki iş fırsatlarını Türk firmalarla buluşturacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2010 16:54

Doğu Marmara ABİGEM, yurtdışındaki işletmelerle Türk girişimcileri buluşturma yönündeki çalışmalarına bir yenisini ekliyor. Fransa’nın Lyon kentinde 30 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek POLLUTEC Çevre Teknolojileri Fuarı’na katılacak dünya genelindeki çok sayıda firma ile Doğu Marmara ABİGEM kanalıyla bağlantı kurulabilecek.

Haberin Devamı

İşletmelerin kendilerini tanıtıp, yabancı firmalar ile teknolojik ve ticari iş birliği yapmaları için ikili iş görüşmeleri organize eden Doğu Marmara ABİGEM, uluslararası üç fuar ve bir konferansın yer aldığı Stop4Business Projesi ile 17 Avrupa ülkesinin KOBİ’lerini birbirine tanıtarak iş ağları oluşturuyor.

Sistem nasıl işleyecek?

POLLUTEC Çevre Teknolojileri Fuarı için ABİGEM Doğu Marmara ile bağlantıya geçen firmalara ilk adımda firma ziyareti yapılıyor, ardından uygunluğu kabul edilen firmaların profilleri hazırlanarak veritabanına giriliyor. Doğu Marmara ABİGEM’in de içinde olduğu yaklaşık 50 ülkenin bulunduğu Avrupa İşletmeler Ağı’ndaki bu veritabanından firmalar birbirlerini görüp değerlendirebiliyor ve görüşme talepleri eşleştirilerek firmaların fuar ajandası oluşturuluyor.

Haberin Devamı

2004’den bu yana, farklı ülkelerden katılan firmalar arasında 20 binin üzerinde başarılı iş görüşmesine ev sahipliği yapan B2Fair ikili iş görüşmeleri, ABİGEM Doğu Marmara aracılığıyla Türkiye’de de yürütülüyor. ABİGEM Doğu Marmara, 2009 Hannover Messe Fuarı’nda B2Fair Firma En İyi Eşleştirme ödülünü almıştı.

POLLUTEC Çevre Teknolojileri Fuarı’nın 40 bin metrekarelik alanda, 2 bin 400 katılımcı ve 75 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapması hedefleniyor. Fuar, 2008 yılında 225 ‘i yabancı olmak üzere toplam bin 100 katılımcı ve 5 bin 500 ‘ü yabancı olmak üzere 36 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!