Londra'dan birincilikle döndü

Güncelleme Tarihi:

Londradan birincilikle döndü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2011 13:01

Ataşehir Finans Merkezi'nin ilk projesi olan Sarphan Finans Park, Londra'da düzenlenen 'Kıtalararası Gayrimenkul Ödülleri' finalinde karma kullanım alanında birinci oldu.

Haberin Devamı

Aldıkları ödülü düzenledikleri bir basın toplantısı ile duyuran Sarp Group İnşaat Genel Koordinatörü Vekalet Kaba, Türkiye'nin inşaat alanında dünya devleri ile yarışır hale geldiğini ve aldıkları ödülden dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

Anadolu Yakası için sembol olabilecek bir proje imza attıklarını kaydeden Kaba, "Burası Ataşehir Finans Merkezi'nin ilk projesi. İçerisinde rezidanslar, ofisler ve bir otel yer alacak. Toplam 340 konut, 123 ofis var. Konut satışlarının yüzde 70'ini bitirdik" dedi.

450-500 MİLYON TL GELİR

TOKİ ile hasılat paylaşımı modeli ile geliştirdikleri projeden 450-500 milyon TL civarında bir gelir beklediklerini anlatan Kaba, şöyle devam etti:

"Metrekare fiyatları ortalama 4 bin 500 ile 8 bin lira arasında değişiyor. Şimdiye kadar ki satışların ortalama metrekare fiyatı da 7 bin lira oldu. Projeyi 2013 nisan ayında teslim etmeyi planlıyoruz."

Haberin Devamı

Kaba, yeni projelerle ilgili çeşitli teklifler de aldıklarını ve bunları değerlendirdiklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!