Liberty, kasko ile trafik sigortasını birleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Liberty, kasko ile trafik sigortasını birleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2013 01:38

Liberty, Sigorta, sigortalıların değişen ihtiyaçlarını ve beklentilerini kasko sigortalarındaki artan ürün çeşitliliği ile karşılamayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Liberty Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Arışan, uyguladıkları ‘Liberty Kasko Dünyası’ ile yenilikçi, geniş kapsamlı, kolay anlaşılır ve avantajlı ürünler sunduklarını; bu ürünler ile de sigortalıların değişen ihtiyaçlarına cevap verdiklerini söyledi. Arışan, 5 farklı kasko ürünü ile 5 farklı ihtiyacı karşıladıklarını belirterek, şu açıklamaları yaptı: “Öncelikle sektörde bir ilk olma özelliğini taşıyan, trafik ve kasko poliçelerini tek bir poliçede birlikte sunduk ve adını da Liberty Genişletilmiş TrafiKasko koyduk. Ana kasko ürünümüz Liberty Genişletilmiş Kasko ile müşterilerimizin ihtiyaç duyabileceği temel teminatları güvence altına alıyoruz.

Liberty Genişletilmiş KaskoCAN ile de sigortalı sürücülerin sadece araç içinde değil 24 saat gerçekleşebilecek ferdi kaza risklerini de teminat altına alıyoruz. Son dönemde lanse ettiğimiz Liberty Genişletilmiş Kasko Muafiyetli poliçemiz ile ‘iyi sürücüyüm, küçük kazalar benden uzak olur’ diyen müşterilerimize daha cazip fiyatlarla, 500-bin TL’lik muafiyet alternatifli ürün satın alma şansı veriyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!