Letz BIC Angels'tan yatırım aldı

Güncelleme Tarihi:

Letz BIC Angelstan yatırım aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 11:25

KULLANICILARIN arkadaşlarıyla kolay ve hızlı bir şekilde buluşmanı sağlayan Letz, BIC Angels'tan yatırım aldı.

Haberin Devamı

BIC101 Hızlandırma Programı kapsamında 1 milyon TL değerleme üzerinden yapılan yatırım kapsamında Letz'e çalışma alanı, uzman desteği ve mentorluk alanlarında da destek verilecek. BIC Angels melekleri içinde Letz’e yatırım yapanlar içerisinde şu isimler yer aldı; Mehmet Onarcan, Ali Çebi, Liora Nasi, Tuğra Gönden, Ayşe Topçu, Bahtiyar Yurtoğlu.

İdil Mayzel ve Simge İçen tarafından Ağustos 2016’da kurulan Letz, Bünyamin Genel’i de aynı yılın Eylül ayında ortak alarak yola çıkan yeni bir mobil sosyal uygulaması. Kullanıcıların arkadaşları ile kolay ve hızlı bir şekilde buluşmanı sağlayan Letz, bir şeyler yapmak isteyen kullanıcıların, yapmak istediği aktiviteyi ya da etkinliği 30 karakter ile yer ve zaman belirterek anlatıp, müsait arkadaşlarına yollayabildiği bir mobil uygulama olarak ön plana çıkıyor. Hali hazırda IOS ve Android platformlarda beta sürecinde olan Letz, mayıs ayında son halini alarak kullanıcıların sosyal hayatlarını harekete geçirmeyi amaçlıyor. Kuruculardan İdil Mayzel, hedeflerinin Letz olarak 6 aylık süreçte 100 bin kullanıcıya ulaşmak olduğunu belirtiyor.

Haberin Devamı

BIC Angels Kurucusu Joachim Behrendt, "Z ve Y kuşağının yeni sosyal medya ürünlerine olan yatkınlığı ve haberleşmenin her geçen gün daha anlık bir ihtiyaç haline gelmesi ile LETZ için uygun pazarın da oluştuğuna inanıyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!