Lancia Delta'ya yeni motor

Güncelleme Tarihi:

Lancia Deltaya yeni motor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2009 00:44

Lancia’nın Delta modelinin 190 beygir güç üreten 1.9 litre silindir hacimli Multijet motorlu versiyonları Türkiye’ye ithal edilmeye başlandı.

Haberin Devamı

Ä°ÅŸte Lancia DeltaÂ

34 bin 987 Euro’dan başlayan anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çeken Lancia Delta 1.9 Twinturbo Multijet, performans/ekonomi ve fiyat/fayda orantısında sunduğu avantajlarla sınıfının en dikkat çeken modelleri arasında yer alıyor.

Sadece Oro donanım seviyesiyle ithal edilen Lancia Delta’nın en güçlü motorlu versiyonunda; 6 havayastığı, EBD destekli ABS, ESP, ASR, Hillholder
(Yokuş Yukarı Kalkış Destek Sistemi), HBA (Panik Fren Destek Sistemi), TTC (Tork Transfer Kontrol Sistemi), LTF (Doğrusallaştırıcı Tork Geri Beslemesi),  LED aydınlatma teknolojili ön ve arka farlar, çift bölgeli otomatik klima, direksiyondan kumandalı MP3’lü radyo-CD çalar, krom dış pencere çerçeveleri, deri & Alcantara koltuk döşemesi, elektrikli katlanabilir ve ayarlanabilir ısıtmalı yan dikiz aynaları, viraj içi aydınlatan ön sis farları, karartılmış arka yan camlar, sportif tasarımlı deri direksiyon ve vites topuzu, soğutuculu ön kol dayama, kayak bölmeli arka kol dayanağı, kaydırılabilir/katlanabilir arka koltuk ve 17 inçlik hafif alaşımlı jant gibi ekipmanlar standart olarak sunuluyor.

Haberin Devamı

Lancia Delta 1.9 Twinturbo Multijet, 222 km/s’lik maksimum hızın yanı sıra 7.9 sn’lik 0-100 km/s hızlanma değeri gibi performans verileriyle de dikkat çekiyor. Aracın yakıt tüketimi ise 100 km’de ortalama 5.7 litre.

Â

Lancia Deltaya yeni motor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!