Koza Altın'ın kayyumları değişti

Güncelleme Tarihi:

Koza Altının kayyumları değişti
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 11:57

Koza Altın işletmelerine atanan kayyum heyeti değişti. Dün de TMSF’nin kontrolünde bulunan Bank Asya’nın Genel Müdürü değiştirilmişti.

Haberin Devamı

Koza Altın İşletmeleri, Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararı ile şirketin yönetim kuruluna 26 Ekim 2015 tarihinde atanan kayyum heyetinde değişikliğe gidildiğini bildirdi.

Koza Altın İşletmeleri tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre, şirketin yeni kayyum heyeti şöyle:   "Mustafa Akçil Yönetim Kurulu Başkanı, Hayrullah Dağıstan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı,  Hamza Yanık Yönetim Kurulu Üyesi , Arif Yalçın Yönetim Kurulu Üyesi"

Öte yandan dün ise Bank Asya’daki kayyum heyeti değiştirildi.

Asya Katılım Bankası AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında, şunlar kaydedildi:

"Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından bankamıza bugün tebliğ edilen yazıda, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulu'nun kararı ile bankamızda Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev yapan Aydın Gündoğdu ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan İdris Turan İlter'in görevlerinin sona erdirilmesine; boşalan yönetim kurulu üyeliklerine Hüseyin Çakır ve Mehmet Öklü'nün atanmasına; Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Abdullah Güzeldülger'in bu görevinin sona erdirilerek Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak atanmasına; Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan İsmail Güler'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildiği bildirilmiştir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!