KOBİ’lerin 4 büyük sorununu çözecek

Güncelleme Tarihi:

KOBİ’lerin 4 büyük sorununu çözecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2015 14:34

GD Holding Yenetim Kurulu Başkanı Gökhan Duyarlar, Küçük ve Orta Boy İşletmelere (KOBİ) bedava “CRM, ERP, e-ticaret ve çağrı merkezi” hizmetlerini bedava sağlayacak trcrm.com’u üyeliğe açtı.

Haberin Devamı

Duyarlar, “Biz birçok projemizle KOBİ’lere odaklı firmayız. 1.5 yıldır üzerinde çalıştığımız ‘trcrm.com’ ile KOBİ’lerimizin işlerini çok daha iyi yönetmeleri için bir devrim yapacağız” dedi. Duyarlar, şöyle konuştu: “Bir KOBİ’miz tek klikte bu 4 önemli konuda hiçbir ekstra yatırım yapmadan çözüme kavuşacak. Çağrı merkezinden e-ticaretine kadar işini yönetir duruma gelecek. Bir KOBİ kendi başına bunu yapmaya kalksa çok yüklü yatırım yapmak zorunda. Biz basit bir üyelikle çözüyoruz. KOBİ, bu sisteme üye olunca 3 kullanıcıya kadar bedava hizmet alabiliyor. Daha fazla kullanıcı için ek ödeme yapıyor. Daha özel hizmetler isterse ayrıca projelendiriyoruz. Bizim kazancımız buradan olacak.”

SIRADA CİN FİKİRLER VAR
1999’da Bilgisayar Mühendisi olarak hayata atıldığını söyleyen Gökhan Duyarlar, 14 yıl boyunca Türkiye’deki tüm önemli teknoloji şirketlerinde çalıştı. ABD’de 2004’te kurduğu şirketin zamanla büyümesi üzerine de profesyonel hayata son verip tamamen kendi işine odaklandı. 2010’dan beri iş güvenliği ürünlerinde kendi markası da olan Gökhan Duyarlar, mavi yakalılar için Eleman.net’i, öğretmen ve öğrenciler için Dersverir.com’u kurdu. Şu anda da 130 kişilik istihdamla yeni projeler geliştiren Duyarlar, “Yakında, sadece 3 hareketle bir ürünün satışa konulabileceği bir mobil uygulamayı devreye alıyoruz. Hemen ardından da yine şirketlerin özellikle sahadaki satış elemanlarını takibinde çok işe yarayacak, her görüşme için check-in yapabileceği bir takip uygulamasını devreye alacağız. Bu sistem aynı ‘mobil kişisel takip’ sistemi ve ayrıca karşılıklı kabul ile eşlerin, sevgililerin, ebeveynlerin birbirini takibini sağlayacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!