Akdeniz Girişim'den 18 milyon liralık yatırım

Güncelleme Tarihi:

Akdeniz Girişimden 18 milyon liralık yatırım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2014 01:32

Akdeniz Girişim Holding tarafından 18 milyon TL yatırımla hayata geçirilen ‘Hasbaççe’ hizmete açıldı.

Haberin Devamı

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Akdeniz Girişim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek tarafından açılışı yapılan Hasbaççe’de Uğur Işılak da bir konser verdi. Aynı anda 1000 kişiye hizmet verecek kapasiteye sahip olan Hasbaççe'de oyun alanları ve restoranlar yer alıyor.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, açılış töreninde yaptığı konuşmada Hasbaççe’nin bölge halkının yanı sıra tüm İstanbulluların rahatça ulaşabileceği, çocukların eğlenip ebeveynlerin keyifli zaman geçirecekleri bir merkez olduğunu söyledi. Uysal, “Bu yeni yatırım Başakşehir’in değeri artıracak, halkımızın ihtiyaçlarını giderecek bir yer oldu. Bu yatırımı yapan Akdeniz Girişim Holding'e çok teşekkür ederim” dedi.

Akdeniz Girişim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Necmeddin Şimşek de törende yaptığı konuşmada kendisinin de bir Başakşehir sakini olduğunu ve dört çocuğu bulunduğunu hatırlatarak "Burayı planlarken tıpkı sizlerin olduğu gibi kendi çocuklarımın, ailemin rahatlıkla, güven içinde zaman geçirebilecekleri bir yer olmasını istedik. Restoranları, cafeleri ailelerin rahatını düşünerek tasarladık. Zaten Hasbaççe’nin açılımı da ‘Baba, anne, çoluk, çocuk, eğlence’den oluşuyor” dedi.

Haberin Devamı

18 milyon TL yatırım yapıldı

Başakşehir 5. Etap’ta bulunan Hasbaççe 18 milyon TL yatırımla bir yıl sürede gerçekleştirildi.

Hasbaççe’de çocuklar için roller coster, atlı karınca ve çarpışan otomobiller gibi bölümlerin yer aldığı oyun alanlarının yanında büyükler için de iki ayrı restaurant bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!