Girişim fikrine ücretsiz eğitim

Güncelleme Tarihi:

Girişim fikrine ücretsiz eğitim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2014 14:08

Girişim Fabrikası'nın 5 haftalık Hızlandırma Programı’nın yeni dönem kayıtları başladı. Ücretsiz başvurular 14 Temmuz 2014 tarihine kadar yapılabilecek.

Haberin Devamı

Girişim Fabrikası, düzenlediği hızlandırma programları ile aklında bir iş fikri olan tüm girişimcilere, fikir aşamasından girişime en hızlı şekilde geçiş yapabilmelerini sağlamak için rehberlik ediyor. Tüm eğitimlerin ücretsiz olduğu hızlandırma programı sürecinde girişimciler, ürün - pazar uyumuna en hızlı ve en az maliyetle erişmek için gerekli araç ve yöntemlerin neler olduğunu ve nasıl kullanacaklarını deneyimliyor. Bununla birlikte mentorların geri bildirimleri sayesinde iş fikirlerini müşterilerle birebir test edip bu bildirimler ile iş modellerini yeniliyorlar. Programın en önemli kazanımlarından birisi de girişimcilerin ‘ürün odaklı’ olmaktan ‘müşteri odaklı’ olma yolunda hızlı bir değişim sürecine girmeleri.

Programdaki eğitimler, uluslararası platformda ‘Yalın Yeni Girişim’ ve ‘İş Modeli Geliştirme’ metotlarını geliştirenlerden alınan birebir eğitimler sonrası sertifikalı uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Girişim Fabrikası, 5 hafta süren ve iş fikrini doğrulamaya odaklı olan hızlandırma programı sonunda mezun girişimcilere 6 ay boyunca alt yapı, ofis alanı ve danışmanlık hizmetleri de sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!