KOBİ’lere ‘teknolojik’ çözümler anlatacak

Güncelleme Tarihi:

KOBİ’lere ‘teknolojik’ çözümler anlatacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2014 01:00

KÜÇÜK ve Orta Boy işletmelere (KOBİ) büyük destek veren Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Vodafone Türkiye, KOBİ’lerin teknoloji dönüşümü için işbirliğine imza attı.

Haberin Devamı

TEB KOBİ TV üzerinde açılan Teknolojik Çözümler kanalı aracılığı ile Vodafone Türkiye, dijital bağlantılı yaşamı KOBİ’ler için kolaylaştırmak amacıyla yenilikçi teknolojik çözümleri en basit ve en kolay haliyle anlatacak.

137 BİN ÜYESİ VAR

TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, “7 yılda video içerik sayısı 6 bin, üye sayısı 137 bin, ulaştığı izleyici sayısı 10 milyon olan TEB KOBİ TV’de bu işbirliği ile amacımız teknolojiyi KOBİ’lerin günlük işlerinin bir parçası haline getirmek, ekonominin teknoloji ile dönüşümüne destek olmak” dedi. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ise şunları söyledi:

YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER

“KOBİ’lerin teknolojiyle iş süreçlerini yeniden şekillendirebilmeleri için yeni bir bilgi paylaşım platformu yaratıyoruz. KOBİ’lere teknolojinin desteği ile iş süreçlerini kolaylaştıracak, onlara verimlilik anlamında katma değer sağlayacak yenilikçi çözümler sunmayı hedefliyoruz. Vodafone uzmanlarının hazırlayacağı içerikler bu kanalda videolarla sunulacak. Bilgi ve haber kaynağı olarak KOBİ’lere 7/24 hizmet verilecek.”



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!