Kısa kısa eğitim

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa eğitim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2001 19:35

Duvarlar arasındaki hayatlar

Benetton´un dergisi COLORS 44. sayısında toplu konutlardaki yaşamı ele alıyor. Dergide kalabalık şehirlerde yaşayan insanlar ve onların içinde bulunduğu zor şartlardan örnekler veriliyor.

İnsan Kaynakları buluşuyor

Academy International & Peryön´ün birlikte orgazine ettiği ``İnsan Kaynakları Türkiye buluşması IV `` bu yıl 26 Ekim 2001´de Bilkent Otel-Ankara´da düzenleniyor. Organizasyonda İnsan Kaynakları alanında başarı kazanmış firma ve uygulamalar yer alacak.

Hilton´da iş toplantıları

Hilton Otelleri 1 Ekim 2001-31 Mart 2002 arasında düzenlenecek iş toplantılarına cazip fiyatlar sunuyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Mersin´de bulunan tüm Hilton otellerini kapsayan toplantı paketlerinin fiyatları otellere göre farklılık gösteriyor.

Estore´dan çağrı merkezi

E-ticaret ve online alışveriş sitesi estore yedi gün 24 saat hizmet verecek bir çağrı merkezi kurdu. Merkez, ürünler hakkında detaylı bilgi ve telefonla alışveriş imkanları sunuyor.

Departman Medya yenilendi

Departman Medya İstanbul Koşuyolu´ndaki ofisinden Ortaköy´deki yeni merkezine taşındı. Kurum kimliğini de yenileyerek ´medya iletişimi´ odaklı halkla ilişkiler hizmetlerini ´stratejik iletişim danışmanlığı´ boyutuna taşıdı.

Superonline, Coca-Cola ortaklığı

Coca-Cola, Superonline´ın sunduğu teknik altyapı desteğiyle bayilerinin iş yapış şeklini ve satış profilini denetleyecek. Proje kapsamında Türkiye´deki 170 bayi internetle Coca-Cola merkezine bağlanıyor.

K.V.K.´dan yenilik

Cep telefonu ve mobil cihazları distribütörü K.V.K. ikinci el ve kaçak mal satışını engellemek amaçlı bir hizmet başlatıyor. Hizmet kapsamında müşteriler K.V.K.´nın santralini arayarak almak istedikleri telefonun K.V.K.´ya ait olup olmadığını denetleme şansı elde ediyor.

Vergi Sohbetleri

PricewaterhouseCoopers (PwC) 18 Ekim 2001´de İstanbul Hilton Oteli´nde ´Vergi Sohbetleri I´ seminerini düzenleyecek. PwC ortaklarından Zeki Gündüz´ün konuşmacı olarak katılacağı seminerin konusu: Şirket Ortak ve Yöneticilerinin Vergiyle İlgili Şahsi Sorumlulukları.

İnsana yatırım

Kasım ayında ikinci yıldönümünü kutlayacak olan reklam ajansı TBWA İstanbul, insan kaynakları üzerine eğitim çalışmalarına devam ediyor. Ajans 2001 yılında yurt içi ve yurt dışı eğitim seminerlerine 100 milyon TL. harcadı.

İşbirliği anlaşması

Bilişim sektöründe hizmet veren İhlas.net ve VeriPark hizmetlerinin kurumlara ve son kullanıcıya sunumu, satış ve teknik desteği konusunda stratejik ortaklık anlaşması imzaladı. İhlas.net ve VeriPark pazarda web tabanlı CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) konusunda güçbirliği yapacak.

E-kart işbaşında

Eczacıbaşı Topluluğu´nun Giesecke&Devrient işbirliği ile kurduğu Elektronik Kart Sistemleri (E-Kart) akıllı kart üretimine başladı. Topluluk tarafından üretilen kartarın ilk müşterisi Alman şirketi KKH. E-kart, kullanıcıların kimlik ve sigorta teminat bilgilerinin bilgisayar ortamı dışında da saptanabilmesini yeniden tanımlanmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

Lotus Zirvesi kapıda

Lotus Zirvelerinin beşincisi 16 Ekim´de Ankara Hilton, 19 Ekim´de İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli´nde yapılacak. Zirvede gerçekleşecek olan paralel oturumlarda, IBM ve Lotus´un yazılım stratejileri anlatılacak”.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!