Kısa kısa..

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa..
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2001 00:00


Haberin Devamı

WFP ihalesini Eti kazandı

Birleşmiş Milletler'e bağlı Dünya Gıda Örgütü'nün (World Food Program-WFP) bu yıl Irak'a göndermek için düzenlediği 522 ton enerji bisküvisi ihalesini Eti bisküvileri kazandı. 522 ton bisküvinin tamamını üretecek Eti Pazarlama A.Ş. yetkilileri çocuklara yönelik kaliteli ve yüksek enerjili ürünler konusunda deneyimli olmalarının bu ihaleyi kazanmalarında önemli rol oynadığını belirttiler.

P&G'de nöbet değişimi

Procter&Gamble (P&G) Genel Müdürü W.Geissler Kuzeydoğu Asya (Japonya/Kore) Bölge Başkanlığı'na terfi ederek Türkiye'den ayrılırken, yerine Paul Hart getirildi. Geissler, P&G'de bölge başkanı olarak Türkiye'den ayrılan ilk genel müdür oldu. 1996-1999 yılları arasında P&G Türkiye'de görev yapan Paul Hart, halen Güney ve Doğu Afrika Bölge Başkan Yardımlığı'nı yürütüyor. Hart, 1 Mart'tan itibaren Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Bölge Başkan Yardımcılığını devralacak.

Akbank 53'üncü yaşını kutluyor

Akbank, 53'üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor. Akbank, 2'nci Dünya Savaşı'ndan sonra Çukurova'nın pamuğunu işleyip bir tekstil sanayi kurmak için mali bir kuruluşun desteğini sağlamayı hedefleyen 83 kişi tarafından Adana'da 30 Ocak 1948’de kuruldu. Kutlamalar çerçevesinde yapılan açıklamada Akbank'ın dünyanın saygın derecelendirme kuruluşlarından Moody's ve Fitch IBCA'dan şimdiye kadar bir Türk bankasına verilen en yüksek reyting notlarını aldığı hatırlatıldı. 2000’de piyasaya çıkartılan e-kart, AKWAP, gibi yüksel teknolojik ürünlerinden sonra bu yıl da yeniliklerin sürdürüleceği belirtildi.

POAŞ’tan otolara Petrogaz

Petrol Ofisi, istasyonlarında Oto-LPG satışının bundan böyle kendi markası Petrogaz adıyla yapılacağını bildirdi. Petrol Ofisi'den yapılan açıklamada, halen 750 Petrol Ofisi istasyonunda Oto-LPG satışı yapıldığı kaydedildi. İstasyonlardan 190 adedinin, mevcut anlaşmaları nedeniyle Koç Grubu şirketlerinden Aygaz, Mogaz ve Lipetgaz tarafından ikmal edilmeye devam edeceği belirtilen açıklamada, otogaz satan diğer istasyonlar ile yeni devreye girecek olan Oto-LPG istasyonlarının ikmali için Demirören Grubu şirketlerinden Milangaz ile 26 Ocak’da anlaşma sağlandığı duyuruldu. Açıklamada, ‘‘Bundan böyle Petrol Ofisi istasyonlarından satılacak Oto-LPG, şirketimizin kendi markası Petrogaz adıyla yapılacaktır’’ denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!