Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yapı Kredi sigorta sektöründe

YAPI ve Kredi Bankası, sigorta aracılık hizmetlerinde bulunmak üzere bir şirket kurdu. Banka'nın İstanbul merkezli olarak kurduğu ‘‘Yapı Kredi Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş.'nin, yerli ve yabancı sigorta şirketlerinin acenteliği ve mümessilliğini yapacak. Sermayesi 1 trilyon lira olarak belirlenen şirkette, Halk Sigorta ile Halk Yaşam Sigorta 499 milyar 940'ar milyon, Yapı Kredi Bankası 100 milyon, Bayındırlık İşleri A.Ş. ile Akdeniz Marmara İnşaat ve Ticaret 10'ar milyar liralık paya sahip oldu. İlk olağan genel kurula kadar görev yapmak üzere şirketin yönetim kurulu üyeliklerine Selçuk Altun, İsmail Reha Uz, Birol Yücel, Ahmet İlerigelen ile Salih Başağa seçildi.

Emlak bilgi bankası kuruldu

YPS Marketing, emlak ve gayrimenkul piyasasıyla ilgili bilgileri içeren ‘Emlak Bilgi Bankası' sitesini ilgililerin hizmetine sundu. YPS Marketing'den yapılan yazılı açıklamada, ‘emlakilanları.com' adresinde 24 saat boyunca ilan kayıt işlemlerinin bedava yapılacağı belirtildi. Sitede, imar hukukuna ilişkin bilgilerin yanı sıra gayrimenkul alış ve satışına ilişkin raporlara da yer verilecek.

İktisat Bankası faiz artırdı

İKTİSAT Bankası, Türk Lirası mevduat hesaplarına uyguladığı faiz oranlarını 2 puan yükseltti. İktisat Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, faiz oranları 1 ay ve 3 aylık vadelerde yüzde 27'den yüzde 29'a, 6 ay vadede yüzde 26'dan yüzde 28'e, 1 yıl vadede ise yüzde 25'ten yüzde 27'ye çıkarıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!