Kısa kısa...

Güncelleme Tarihi:

Kısa kısa...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 1998 00:00

Haberin Devamı

Arcadia evleri 76 bin dolar

MNG Arcadia-Sapanca Evleri'nde belli bir peşinat ile kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün. MNG Arcadia Evleri 76 bin dolar ile 117 bin 500 dolar arasında satılıyor. 24 saat korumalı MNG Arcadia'da 7 farklı seçenekte Rustik yapılı evler bulunuyor. Arcadia'da ayrıca açık-kapalı havuz, sauna, fitness-center, havuz par, üç tenis kortu var.

Deterjancı Uzay 15 yaşında

Uzay Kimya 15'inci kuruluş yıldönümünü kutluyor. Uzay Kimya Genel Müdürü Sevda Arıkan, ‘‘Türkiye'de ilk bulaşık makinesi deterjanı, ilk çamaşır ve tül beyazlatıcısı, ilk mobilya cilası ve ilk halı şampuanı üretimini’’, yerli teknolojiyle gerçekleştirdiğini söyledi. Uzay Kimya'nın çokuluslu markalarla rekabet edebilecek konumda olduğunu kaydeden Arıkan, ürünlerin aynı kalitede olan büyük firmalardan yüzde 30-40 daha ucuz olduğunu savundu.

PepsiCo'dan Lay's cipsi

PepsiCo Şirketi içinde faaliyet gösteren ve Uzay Gıda'nın da sahibi olan Frito Lay, Türkiye pazarına yeni bir çerez sundu. Dünyanın bir numaralı patates cipsi Lay's, üç değşiik lezzette hazırlanıyor. Lay's, klasik, baharatlı ve çeşni çeşitleriyle her yaş grubundaki tüketiciyi hedefliyor.

ASO üye rehberi CD'de

Ankara Sanayi Odası (ASO), her dört yılda bir çıkardığı ‘‘ASO üye rehberini’’ bu yıl CD şeklinde hazırladı. İki dilde hazırlanan ‘‘Ankara Kenti ve Ankara Sanayi Odası 98’’ 5 bin CD, üyelerle, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına, üniversitelere dış temsilciliklere gönderildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!