Kia'nın yeni modeli Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Kianın yeni modeli Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2010 17:16

Kia'nin sadece Avrupa için ürettiği tasarım ödüllü yeni modeli Venga Türkiye’de satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Kia Venga, şehirli bir ailenin ihtiyaç duyabileceği kullanışlılık ve esnekliği sağlıyor. Ayrıca, bu segmentte şimdiye kadar sunulmuş olan en stil sahibi araç olma iddiasıyla yola çıkıyor.

İşte Kia Venga / Foto-Galeri

Kia Venga 1,6 lt. benzinli otomatik vites ve 1,6 lt. CRDi dizel motor düz vites olmak üzere 2 farklı seçenek ile satışa sunuluyor. 1,6 lt. benzinli otomotik vites 40 bin 500 TL, Kia Venga 1,6 lt. CRDi dizel ise 41 bin 500 TL fiyat etiketiyle pazarda yerini aldı.

Kia Venga, lansmanının hemen sonra en prestijli uluslararası tasarım ödüllerinden olan IF ve Red Dot ödüllerinin her ikisini de almıştı.

4,068 mm uzunluğundaki Kia Venga, kabin hacmini artırmak amacıyla 1,600 mm tavan yüksekliğine sahip. Aracın en büyük iddialarından birisi de B-segmenti sınırları içerisinde, çoğu C-segmenti araçta sunulan düzeyde iç mekan genişliği sağlayarak MPV kategorisini yeniden tanımlaması.

Haberin Devamı

570 litre bagaj hacmine sahip olan araç, iki arka koltuk yatık durumdayken 1552 mm’lik uzun bir kargo alanı ile tavana kadar yükleme yapıldığında 1,253 litrelik kargo hacmi sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!