Keramet ayakkabıda

Güncelleme Tarihi:

Keramet ayakkabıda
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 19, 2010 15:12

Yeşil Kundura'nın erkeklere özel olarak yaptığı ve 8 santimetreye kadar boy uzatan ayakkabılara talep patladı. Firma bu ayakkabılardan haftada bin adet satıyor.

Haberin Devamı

İşte 8 cm'e kadar boy uzatan ayakkabılar / Foto Galeri

Yeşil Kundura Pazarlama Müdürü Deniz Toprak, yaptıkları araştırmalarda Türkiye'de boyu uzun gösteren ayakkabılara bir talep olduğunu ve isteyenlerin bunu ya dışarıdan getirdiğini ya da özel olarak imal ettirdiklerini söyledi.

Keramet ayakkabıda

Yeşil Kundura Pazarlama Müdürü Deniz Toprak

Åžirket olarak açığı farkettiklerini anlatan Toprak, "Yurtdışında birçok kullanıcısı olan bu ürünlere sahip olmak isteyenler ya global web siteleri üzerinden ya da özel üretim yaptırarak ciddi bedeller ödeyerek bu ürünleri ediniyordu. Biz de uzunca bir Ar-ge ve Ãœr-ge dönemi sonrası bu ürünlerin seri üretimine geçtik" dedi.Â

Haberin Devamı

8 SANTÄ°ME KADAR UZATIYOR

Boy uzatan ayakkabıların 5 cm, 6,5 cm ve 8 cm olmak üzere 3 farklı boy seçeneği ile satışa sunulduğunu belirten Toprak, ayrıca farklı renk ve modellerde 50'ye yakın çeşitlerinin olduğunu kaydetti. Toprak, şöyle devam etti:

"Boy uzatan ayakkabılar dışarıdan hiç belli olmayan gizli bir ökçe sayesinde boyu 8 cm’ye kadar uzatabiliyor, sağlığa zararlı hiçbir madde içermiyor ve aynı zamanda rahat giyimi sayesinde giyenin rahatça günlük aktivitelerini gerçekleştirebilmesine olanak sağlıyor. Görüntüsünde de günlük giyilen diğer ayakkabılar ile arasında hiçbir farklılık yok."

"BOYU UZAYAN KISALMAK Ä°STEMÄ°YOR"

Boy uzatan ayakkabıların satışına Haziran ayında başladıklarını ve şu ana kadar 15 bin çift civarı bir satış gerçekleştirdiklerini belirten Toprak, "Satışlar şu anda haftalık 1.000 çift bandına oturdu. Ürünü kullanan herkesin gelip 2. ürünü aldığını gördüğümüz için bu ürün grubunda sadık bir müşteri grubu oluşturduk. Boylar uzayınca bunun rahatlığına alışan müşterilerimiz tekrar kısalmak istemiyor" dedi.

Toprak, fiyatların 119-129 TL arasında değiştiğini de sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!