Kariyer 2000’i Anadolu’ya yayacağız

Güncelleme Tarihi:

Kariyer 2000’i Anadolu’ya yayacağız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Kariyer 2000'in açılış konuşmasını yapan Turizm Bakanı Erkan Mumcu, insan kaynaklarına yatırımın Türkiye'de çok uzun bir geçmişi olmadığına işaret ederek, bu fuarı gerçekleştirenlerin çok önemli bir iş başardığını söyledi. Mumcu, ‘‘İnsan kaynaklarına yatırımı daha önceleri sadece devlet yapardı. Özel sektörün yöneticilerinin kariyerinde devletin çok önemli katkıları olduğunu görüyoruz. Artık özel sektör kendi kaynaklarıyla insan kaynaklarına yatırım yapıyor’’ dedi.

Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, Türkiye'nin en kapsamlı iş fuarı ‘‘Kariyer 2000’’in büyük ilgi gördüğünü ve bundan sonra diğer şehirlerde de bu fuarı gerçekleştireceklerini söyledi. Vuslat Doğan Sabancı, ‘‘Batı’da bu tür fuarların binlercesi oluyor. Bu fuar çok büyük ilgi görüyor’’ dedi.

FUAR’A KİMLER KATILDI

Bugün sona erecek Kariyer 2000 Zirvesi, iş dünyasının geleceğini oluşturan gençlerle Türkiye'nin önde gelen firmalarını buluşturuyor. Zirvede, kurumsal katılımcı firmalar, stantlarından yapacakları yüz yüze insan kaynakları etkinlikleri sayesinde hedef kitleleriyle aracısız buluşabiliyorlar. Zirveye Adecco, Alcatel, Baltaş-Baltaş, Beykent Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Datassist, D&R, Demirbank, Doğan Burda Rizzoli, e-kolay.net, EGS Bank, Elektronik Ticaret, Galatasaray Üniversitesi, Hürriyetim, IBM, İktisat Bankası, KRM Temporary, Kariyer.net, LSR, Microsoft, Netron, Personel Online, Platin Dergisi, Sabancı Üniversitesi, Sistem Yayıncılık, Unilever katıldı.

Kariyer 2000, Commercial Union Hayat Sigorta'nın ana sponsorluğu, Demirbank, Alcatel, e-kolay.net'in resmi sponsorluğu ve Red Bull Energy Drink'in katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!