Kamyonla 57 yıl önceye döndü rafa ‘nostaljik ürün’ koydu

Güncelleme Tarihi:

Kamyonla 57 yıl önceye döndü rafa ‘nostaljik ürün’ koydu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2011 00:00

Migros Grubu, perakende sektöründeki 57 yıllık geçmişini ‘Migros Satış Kamyonları’nı Yeni bir konseptle tekrar müşteriyle buluşturduğu kampanyasıyla kutluyor.

Haberin Devamı

Seçilmiş mağazalarına o dönemdeki satış kamyonlarının benzerini yerleştiren Migros Grubu, çoğu marka ve ürünleri, o günkü fiyat ve ambalajlarıyla sunuyor. Migros Ticaret A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Cem Rodoslu, “57 yıllık Migros ve tedarikçi bağı sayesinde bugün pek çok marka bu dönem için özel bir çalışma yürüttü. 57 yılda Türk perakende hayatına tüm yenilikleri ilk kez Migros taşıdı. Biz geçmişi yok etmeden, her yeni güne yenilik ekleyerek bugünlere geldik” dedi.

Sosyal bir olgu
Migros Satış Kamyonları’nın bir dönemin simgesi olduğunu söyleyen Rodoslu, şöyle konuştu: “Bu kamyonlar sadece satış unsuru değildir, aynı zamanda bir sosyal olgudur. Uğradığı mahalledeki çocuğun, mahalle halkının yeniliği nasıl kucakladığının simgesidir. Bugün dizilerde, romanlarda geçmişe vurgu, nostaljinin çok hakim bir duygu haline geldi. Bu akım her alanda etkilerini gösteriyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!