Kamer Öncel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kamer Öncel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2013 14:43

Mutfak eşyaları alanında faaliyet gösteren Mehtap tarafından yaptırılan Kamer Öncel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün tarafından açıldı.

Haberin Devamı

Mehtap tarafından “Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası” kapsamında Kocaeli Kartepe’de yaptırılan Kamer Öncel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün tarafından açıldı. Açılış törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün yanı sıra Kocaeli AKP Milletvekili Sibel Gönül, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Mehtap Mutfak Eşyaları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öncel ve çok sayıda vatandaş ile öğrenci katıldı.

3 milyon 800 bin TL’ye mal olan ve Sağlık Meslek Lisesi müfredatına uygun olarak yapılan ilk proje olma özelliği taşıyan okulda, 16 derslik bulunuyor.

Okulda ayrıca, aralarında biyoloji ve fen laboratuvarlarının da bulunduğu 7 tane laboratuvar, hemşirelik teknik atölyesi, anestezi ve reanimasyon teknik atölyesi, anatomi atölyesi, beden eğitimi salonu, 2 adet revir, kütüphane, acil sağlık hizmetleri, acil tıp teknisyenliği olmak üzere 5 adet atölye yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!