Kadri Samsunlu’ya uluslararası görev

Güncelleme Tarihi:

Kadri Samsunlu’ya uluslararası görev
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2022 07:00

İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu, dünya havacılık sektöründe beş kıtayı temsil eden alt konseylerin çatısı olarak görev yapan ACI World Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi. İGA İstanbul Havalimanı’nın İK politikaları ve sürdürülebilirlik çalışmaları ise ACI Europe tarafından iki ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

ACI Europe Genel Kurulu’nda, Uluslararası Havalimanları Konseyi’nin (ACI World), 185 ülke ve bölgede faaliyet gösteren, 1950 havalimanını bünyesinde barındıran toplam 717 üyesi bulunuyor.

Sektörün gelişimi ve havacılığın ilerlemesi için politika oluşturma, eğitim, araştırma-geliştirme faaliyetleri yürüten ACI World, dünya havacılık sektörünün küresel ölçekteki en önemli çatı kuruluşlarının başında geliyor. İtalya’nın başkenti Roma’da 22-24 Haziran tarihleri arasında düzenlenen etkinlik sonrası değerlendirmelerde bulunan İGA Havalimanı İşletmesi CEO’su Kadri Samsunlu, ACI World Yönetim Kurulu Üyeliği görevi süresince; ACI’ın Türk havacılık sektörü ile her düzeydeki ilişkisini güçlendirmek ve sürdürülebilir büyüme ile tüm paydaşlar için en yüksek değeri oluşturmak üzere çalışmak, öncelikli hedeflerimiz arasında olacak” dedi.

Haberin Devamı

ACI World Genel Direktörü Luis Felipe de Oliveira ise “İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Sayın Kadri Samsunlu’nun bölgesel ACI konseyleri tarafından seçilen 28 temsilciden oluşan ACI World Yönetim Kurulu’na katılmasından mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!