Japonlar’ın New York çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Japonlar’ın New York çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

Otomobil üreticileri 1999 ve 2000 yılına yönelik modellerini bu kez de New York Otomobil Fuarı'nda tanıttı. Geçtiğimiz çarşamba günü başlayan ve iki gün süren fuarda, Japonlar başta olmak üzere dünyanın önde gelen otomobil firmaları yeni modellerini sergiledi.

MITSUBISHI'DEN 2000'İN MODELİ

Fuarda Mitsubishi de, 2000'li yılların otomobilini sergiledi. Spyder adı verilen bu modelle Mitsubishi, spor otomobilden hoşlanan kitleyi hedefliyor. Speyder, sürücüye her türlü kolaylığı sağlayan elektronik donanımının yanı sıra, 250 beygir gücündeki turbo motora da sahip.

HONDA'NIN MİNİ VANI

New York'taki fuarda sergilenen 1999 model araçlar arasında Honda'nın yeni mini van'ı da yer alıyor. Honda'nın henüz daha isim koymadığı bu şirin modeli de, 1998 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkacak.

SUZUKİ'DEN GRAND VİTARA

Suzuki de New York'taki fuarda Grand Vitara'nın 1999 modelini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Fuarın en fazla ilgi çeken otomobillerinden biri olan Grand Vitara, 6 silindirli ve sportif amaçlı olarak tasarlanmış.

ISUZU'DAN AMİGO

Isuzu'nun Amigo adını verdiği 1999 model yeni otomobilinin tanıtımını şirketin Başkanı Mr. Suda yaptı. Suda, 4 silindirli, 16 Valf motorlu ve 5 kişilik olarak tasarlanan Amigo'nun Ekim ayından itibaren satışa sunulacağını açıkladı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!