İzmir’e ödüllü konut projeleri kazandırıyor

Güncelleme Tarihi:

İzmir’e ödüllü konut projeleri kazandırıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2023 07:00

İzmir’de konut projeleri geliştiren Ontan Grup, MODDA markasıyla inşa ettiği projeler ile Sign Of The City Awards ödüllerini toplamayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

2015 yılında “En İyi Rezidans” ONTAN BAYRAKLI projesiyle 2018 yılında “En İyi Konut” kategorisinde MODDA SÜİTS projesiyle ödül alan şirketin, içerisinde çarşı, müze, konut, ticari birimleri barındıran MODDA BULVAR projesi de “En İyi Karma Kullanım” kategorisinde Premium proje seçilmişti. Bu yıl ise MODDA BAYRAKLI projesiyle yapımı tamamlanmış “En İyi Rezidans” kategorisinde ödül aldı.

Aynı zamanda MODDA PORT projesiyle de yapımı devam eden “En İyi Rezidans” kategorisinde premium proje seçildi. Ontan Grup’tan yapılan açıklamada, “Geçmişden günümüze almış olduğumuz ödüller bizleri mutlu etmenin dışında sorumluluklarımızı da her geçen gün arttırmaya devam ettirdi. Amacımız kente değer katmak ve güzelleştirmek. Toplum ve çevre için yararlı, geliştirici ve sürdürebilir projeler sunmayı amaçlayan MODDA markası, insanların ihtiyaç duydukları konforlu ve huzurlu mekânları yüksek standartla inşa etmeyi ilke edinen bir marka olmaya devam edecektir” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!