İyi yönettik KİAŞ kâra geçti

Güncelleme Tarihi:

İyi yönettik KİAŞ kâra geçti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 07:35

İSTANBUL’daki Kuyumcukent’in işletme şirketi Kuyumcukent İşletme A.Ş.’nin (KİAŞ) yönetimi, bazı yöneticileri hakkında açılan ‘özel belgede sahtecilik ve tehdit’ davasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

2 yıl önce iflas noktasından devraldıkları şirketin kısa zamanda dünya çapında 2 uluslararası ödüllü şirket haline geldiğine dikkat çekilen açıklamada, “İsviçre Kalite Standartları Enstitüsünce ‘Uluslararası Kalite Ödülü’ ve ‘Association Otherways Management&Consulting’ten ‘Kalitede En İyi Şirket Platin Ödülü’nü aldık. Bugün KİAŞ karlı bir kuruluş haline gelmiş olup, geçmiş dönemlerin bıraktığı zarar ve borçlar da sıfırlanmıştır. 10 yıldır zarar eden şirketi kara geçirirken, ek kaynak kullanılmamış, sadece iyi yönetim ilkeleri sergilenerek başarıya ulaşılmış, sonrasında 4 İSO Kalite Belgesi’ne hak kazanılmıştır” denildi.
KİAŞ Genel Müdürü ve Başkan Vekili Selami Tütüncüoğlu, “Bu önemli başarıların belirmesi ile eş zamanlı olarak bazı eski KİAŞ Yöneticileri, bir kısım şahsi ihtilaflarını kin ve düşmanlığa dönüştürerek yönetim aleyhine akıl almaz iftiralarda bulunmaktadır. Bu kişiler kendi beyanlarını savcılık iddianamesinde yer alıyormuş gibi lanse ederek algı yönetimi ile kamuoyunu yanıltmaya çalışmaktadır. Ortaklarımızın bu yalan ve iftiralara itibar etmemesini, iftiracılar hakkında Savcılığa uzun süre önce 3 suç duyurusunda bulunulduğunu belirtmek isteriz. Soruşturmalar sürüyor, Türk adaleti gerçeği ortaya çıkaracaktır. Biz görevimizin başındayız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!