İTO, ‘Başarılı KOBİ’ yarışması düzenleyecek

Güncelleme Tarihi:

İTO, ‘Başarılı KOBİ’ yarışması düzenleyecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2009 00:00

İstanbul Ticaret Odası (İTO), KOBİ’leri küresel anlamda başarılı çalışmalara teşvik etmek amacıyla 2004’ten bu yana gerçekleştirdiği Başarılı KOBİ Yarışması’nın bu yıl 5’incisini düzenleyecek.

İTO’dan yapılan açıklamaya göre, toplam 5 dalda yapılacak yarışmada KOBİ’ler, İhracat Başarısı, Teknoloji ve İnovasyon, Genç Girişimci, Kadın Girişimci ve Teşvik Yasası Kapsamında 3. ve 4. Bölge’de Yer Alan Başarılı KOBİ kategorilerinde yarışacak. Son başvuru tarihi 15 Aralık 2009 olarak belirlenen yarışmada bu yıl ayrıca, mesleki eğitimde başarılı bir lise ya da yüksek okula da özel ödül verilecek.
Yarışmada, kategorisinde birinci ve ikinci olan başarılı KOBİ’lere, ücretsiz danışmanlık, yüksek lisans eğitimi, fuarlara ücretsiz katılım, 1 yıllık sigorta priminin 7 bin liralık kısmının ödenmesi gibi birçok ödül yer alıyor. Aday firmaların son başvuru tarihine kadar “www.ito.org.tr” adresindeki başvuru formunu doldurup, diğer gerekli belgeleri de hazırlayarak, İTO KOBİ Araştırma ve Geliştirme Şubesi’ne başvurmaları gerekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!