İstanbul’a lüks konut yatırımı

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’a lüks konut yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2023 07:00

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markalarından Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet’teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’u duyurdu.

Haberin Devamı

82 dairelik projede yaşamın 2024 yılında başlayacağı açıklandı.

OTEL KONFORUNDA

Four Seasons Dünya İş Geliştirme ve Portföy ve Rezidans Yönetimi Başkanı Bart Carnahan, “İstanbul’daki yeni rezidans projemiz, otel rahatlığı ve konforunda farklı bir yaşam tarzı deneyimi yaratarak, Sultanahmet ve Boğaz’daki ünlü otellerimizin başarısını ve itibarını devam ettirmek için mükemmel bir fırsat sunuyor” diye konuştu. Tay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, “Four Seasons ile İstanbul’da lüks deneyimleri sunma konusunda köklü bir geçmişe sahibiz. Yıllardır birlikte edindiğimiz bu güçlü ve başarılı tecrübemiz iş birliğimizi taçlandırarak yeni projelerimize ışık tutuyor” dedi. Toprak şöyle devam etti: “Bu muhteşem şehirde lüks gayrimenkul, yenilikçi tasarım ve dünyaca ünlü bir marka olan Four Seasons’ın sunacağı kişiselleştirilmiş hizmetlerini deneyimlemek isteyenler için en değerli adresi yaratıyoruz. Çok yakında yeni projemizin kapılarını açarak rezidans sahiplerimizin bu deneyimi yaşamalarından mutluluk duyacağız.”

Haberin Devamı

Ulus, Etiler ve Levent semtlerinin buluşma noktasında yer alan Four Seasons Private Residences İstanbul, konumuyla öne çıkıyor. Proje, iç mimar Sinan Kafadar’ın imzasıyla her evde gün ışığını ön plana çıkaran modern ve klasik bir tasarıma sahip olacak. Dört bloktan oluşan Four Seasons Private Residences İstanbul, her biri açık konsept lüks yaşam alanları ve akıllı bina tasarımıyla tamamlanan farklı kat planları sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!