İSO’da görev dağılımı tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

İSO’da görev dağılımı tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2013 10:25

Yaklaşık 13 bin üyesi olan İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) yeni yönetimi görev dağılımını tamamladı. İSO Meclisi tarafından Erdal Bahçıvan’ın Yönetim Kurulu Başkanı seçilmesinin ardından bir araya gelen yeni İSO Yönetim Kurulu, Mustafa Özkazanç 1. ve Adnan Dalgakıran da 2. İSO Başkan Yardımcılığı’na, İrfan Özhamaratlı da İSO’nun yeni dönem Saymanlığı’na getirdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz Mayıs ayındaki seçimlerde Erdal Bahçıvan’ın 104 Meclis Üyesi’nin 59’unun oyunu alarak Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilmesi ve listesinin de Yönetim Kurulu’na seçilmesinin ardından önceki günlerde bir araya gelen yeni İSO yönetimi görev dağılımını yaptı.

Buna göre; İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın vekilliklerine yönetim kurulu üyeleri Mustafa Özkazanç ve Adnan Dalgakıran, yeni dönem İSO Saymanlığı’na İrfan Özhamaratlı getirildi.

Başkan Bahçıvan ve Başkan Yardımcıları Özkazanç ve Dalgakıran ile Sayman Özhamaratlı dışında İSO Yönetim Kurulu’nda Nahit Kemalbay, Sultan Tepe, Ali Eren, Sadık Ayhan Saruhan, Ali Ulvi Orhan, Bekir Yelken ve Mehmet Ata Ceylan üye olarak görev yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!