ISK-SODEX 2004 dünyayı İstanbul'a getirecek

Güncelleme Tarihi:

ISK-SODEX 2004 dünyayı İstanbula getirecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2004 11:13

Konusunda dünyanın üçüncü büyük fuarı olma özelliğine sahip uluslararası ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, sıhhi tesisat ve su arıtma teknolojileri fuarı ISK-SODEX 2004, 6-9 Mayıs tarihleri arasında CNR Expo Center’da düzenleniyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı olan ISK-SODEX 2004, tüm dünyadan üreticileri ve alıcıları İstanbul’da bir araya getirecek.

Toplam 8 salonda ve 40.000 m2 net alan üzerinde düzenlenecek olan ISK-SODEX 2004’ü 35 ülkeden 70.000’den fazla yerli ve uluslararası ziyaretçinin gezmesi bekleniyor. 1.500’ün üzerinde firmanın ürünlerinin sergileneceği fuar Avrasya bölgesindeki ısıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, sıhhi tesisat ve su arıtma endüstrileri için eşsiz bir platform olacak; yeni iş bağlantıları kurmak ve mevcut işbirliklerinin geliştirilmesi için uygun bir ortam yaratacak.

Fuarın uluslararası niteliğine uygun olarak hazırlanan tanıtım çalışmaları dahilinde Rusya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, İran, Yunanistan, İspanya başta olmak üzere yurtdışındaki bir çok sektörel dergide ISK-SODEX 2004’le ilgili ilanlar ve haberler yayımlandı. Bununla birlikte ISK-SODEX 2004 için Türkiye’de ilk kez uygulanan bir çalışma yapıldı ve fuar davetiyeleri İngilizce, İtalyanca, Almanca, Fransızca, Yunanca, Rusça, Lehçe, Farsça ve Bulgarca hazırlanarak ilgili ülkelerdeki firmalar ve profesyoneller fuara davet edildi.

Haberin Devamı

Sektörlerine göre ayrılan salonlar sayesinde fuarı gezen ziyaretçiler ilgilendikleri sektörlerdeki firmalara kolayca ulaşabileceklerdir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!