İş dünyası öğrencilerle buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası öğrencilerle buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2015 14:43

İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Yönetim Bilimleri Kongresi’nde Türkiye’nin ve Dünya’nın gündemindeki konular dünü ve bugünüyle ele alınacak. Turkcell Profesyoneller Kulübü ana sponsorluğunda gerçekleşecek kongrede yönetim bilimlerinin ülkemizdeki geleceği, beklentiler masaya yatırılacak, fütüristik yaklaşımlarla irdelenecek.

Haberin Devamı

İTÜ Maçka Yerleşkesi’nde 12-13-14 Mart tarihlerinde yapılacak 16. Yönetim Bilimleri Kongresi kapsamında Türkiye’nin ve Dünya’nın gündemindeki konular ilgili firma temsilcileri ve sektörün önde gelen isimleri tarafından ele alınacak. Kongreye aralarında Coca-Cola Türkiye Gazsız İçecekler Genel Müdürü Can Arcasoy, ATA Finans Grubu Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Murat Demirel ve Fedex Express Türkiye Direktörü Ali Gürdal, LC Waikiki Genel Müdürü Yenal Gökyıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanı İşletmeleri İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan’ın da bulunduğu çok sayıda şirket yöneticisi konuşmacı olarak katılacak.

İş dünyası öğrencilerle buluşuyor

Haberin Devamı

Kongrenin amacının, öğrenciler ve iş dünyası arasında köprü kurarak, dünyada trend olan yönetim konuları hakkında bilgi paylaşımına olanak vermek ve kariyer planlaması yapmakta olan öğrencilere yol göstermek olduğu açıklanırken www.ybk.org.tr sitesinden ayrıntılı bilgi alınabileceği ifade edildi.

İş dünyası öğrencilerle buluşuyor

Her yıl 62 farklı üniversiteden 800 kişilik katılımcı ve internet üzerinden 30 bin kişiye ev sahipliği yapan Kongre; Oturumlar, Vaka Çalışmaları, Kariyer Alanı, ADmind ve Kapanış Gecesi olmak üzere 5 ana bölümden oluşuyor. Organizasyon kapsamında üç gün boyunca vaka çalışmaları düzenlenecek, katılımcı firmalar, vaka çalışmalarını, başvuruların kariyer.net üzerinden alınacağı ve eleme sistemi ile belirlenecek katılımcılarla gerçekleştireceklerdir. Vaka çalışmalarında katılımcılara staj imkanı sunulacak ve sürpriz hediyeler verilecek.

İş dünyası öğrencilerle buluşuyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!