İş dünyası 'İşte Değerlerimiz Konferansı'nda buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

İş dünyası İşte Değerlerimiz Konferansında buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 08:59

Ortak Değerler Hareketi’nin ilk konferansı “İşte Değerlerimiz” bugün Begümhan Doğan Faralyalı evsahipliğinde Hilton İstanbul Bosphorus’ta gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

İş, akademi ve sivil toplum dünyasından isimlerin katılacağı konferans, "iş yaşamında ve toplumda hakim olan değerlerimiz ne durumda ve nereye gidiyor? Değer odaklı liderlik ve değer odaklı şirket nedir?" gibi konuları ele alacak.

Begümhan Doğan Faralyalı’nın konuşmasıyla başlayacak konferansa Bekir Ağırdır, Ümit Boyner, Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Mustafa Küçük, Halit Ergenç, Prof Dr. Selçuk Şirin, Şirin Payzın ve Nazlı Çevik Azazi konuşmaları ve sunumlarıyla katılacak.

Etkinlik 09.30 itibari ile Ortak Değerler Hareketi’nin web sitesinden canlı yayında izlenebilecek. (Canlı yayın için tıklayın)

İş dünyası İşte Değerlerimiz Konferansında buluşuyor



Ortak Değerler Hareketi Nedir?

Haberin Devamı

Ortak Değerler Hareketi’nin misyonu, değerleri yaşamın merkezine koymaktır. Ortak Değerler Hareketi, bireysel değerlerimizi keşfederek müşterek yanlarımız etrafında buluşmayı hedefleyen; böylece toplumdaki ayrışma ve kutuplaşma eğilimlerini gidermeye çalışan bir sosyal sorumluluk projesidir.

Doğan Holding'in öncülüğünde hayata geçen Ortak Değerler Hareketi, bu konuda araştırmalar yapar; değer odaklı ve müşterek gelişime yönelik projeleri destekler.

BAKMADAN GEÇME!