IOTX coin nedir? Hangi borsalardan alınır? IoTeX ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

IOTX coin nedir Hangi borsalardan alınır IoTeX ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 23:44

Kripto paralar blockchain yani blok zincir teknoloji kullanarak oluşturulmaktadır. Bu teknoloji ile merkeziyetsiz, müdahaleye kapalı tamamen şeffaf bir yapı sunulmaktadır. Akıllı sözleşeler whitepaperler gibi olgular ile de bu şeffaflık üst seviyelere çıkarılmaktadır. Merkeziyetsiz bir yapı sunmak amacıyla insanlığa hizmet veren IOTX coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Ne zaman çıktı ve iş yapar tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Iotx coin ıotex platformunun erc-20 alt yapısı ile oluşturulmuş kripto parasıdır. Makineler ve insanların özgür iradenin merkeziyetsiz bir platformda birleşmesi için çalışmaktadır.

IOTX Coin Nedir?

IOTX coin, İOTEX blok zincir platformunun erc-20 tokeni olarak piyasada işlem görmektedir. Yazımız esnasında birim başına 2,127 dolar fiyat ile 1.213.981.025 piyasa değeri ile 87. sırada yer almaktadır. toplam arzının %90 ına yakını dolaşımda yer almaktadır. Açık kaynak kodlu bir proje olarak iotx merkeziyetsiz platformların güçlenmesi ve web3.0 internetin merkeziyetsiz bir yapıya kavuşması için çalışmaktadır.

30 dan fazla araştırmacı, mühendis ve yazılımcı kadrosu ile amacı doğrultusunda projeleri destekleyen ve yeni projelere imza atan ıotx coin 3 yıldır piyasada yer alması ile milyonlarca yatırımcıya ulaşmayı başarmaktadır. Iotx coin güvenli derecelendirmeye sahip bir kripto para olarak ciddi bir işlem hacmine sahiptir.

Haberin Devamı

Hangi Borsalardan Alınır?

IOTX coin, bir çok kripto para borsasında alım - satım ve transfer işlemlerine açıktır. Ayrıca metamask cüzdanında yer almaktadır. Etherium alt yapısı kullanan ıotx bu özelliği ile yatırımcısına güven vermektedir. USDT - BTC - ETH - Euro gibi farklı para birimleri ile de takas edilebilmektedir. Yatırımcılar ıotx işlemlerinin açık olduğu borsalardan alım ve satım işlemlerini gerçekleştirebileceği gibi farkı platformlara da transfer işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

IOTX işlemleri aşağıda yer alan kripto para borsalarından alınabilmektedir.

Binance

Coinbase

Kucoin

Gate.io

Huobi Global,

Coinone

Lbank

Pancakeswap

Wazirx

Mexc

Cyrpto Exchange

Tokocyrpto

Coinex

XT

Upbit

BKEX

Hotbit

Nominex

Bitmart

ZT

Bittrex

Uniswap

Sushiswap

gibi borslardan alım - satım ve transfer işlemleri yapılabilmektedir. IOTX transfer işlemleri gerçekleştirirken gönderici ve alıcı cüzdanlarının aynı ağı seçildiğine dikkat etmek gerekmektedir.

Iotex Ne Zaman Çıktı?

Iotex platformu 2017 yılında kurulmuş bir platformdur. Yaklaşık 4 yıldır da IOTX yatırımcılar tarafından işlem görmektedir. Bir kaç yıllık bir araştırmanın ürünü olarak piyasaya sürülen IOTX coin OTEX platformunda yapılan işlemler için bir ağ belirteci olarak kullanılmaktadır. Blok zincir teknolojisi ile oluşturulan platform ile bireysel ve kurumsal alanda birçok kişiye merkeziyetsiz bir yapı sunulmaktadır.

Haberin Devamı

Ölçeklenebilir ve gizlilik kanıtlayan merkeziyetsiz bir yapı olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen IOTEX platformu IOTX coin ile kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmaktadır. Farklı alanlardan çalışanların bir arada geliştirdiği proje 2017 yılında hayata geçtikten sonra halen kendini geliştirmektedir. Bu yönü ile de uzun yıllardır sektörde yer alan coinlere göre ileri seviyede yer almaktadır. Piyasa hakimiyetini her geçen gün artıran IOTX yatırımcısını sevindirmeye devam etmektedir.

Ne İş Yapar?

IOTEX platformu merkeziyetsiz bir yapı ile sürdürülebilir, ölçeklenebilir, gizliliği sağlanmış, güvenilir ve şeffaf işlemlerin yapılmasına olanak tanımaktadır. IOTX coin ise bu platformun doğrulama aracı olarak kullanılmaktadır. IOTEX platformu ile kullanıcılara bir çok özel imkan sunulmaktadır.

Haberin Devamı

IOTEX ile internetin en çok kullanılan javascript kodlamaları kullanıcılara sunulmaktadır.

Şeffaflık, Güvenirlik ve topluluk katkıları,

Platformu güven altına alacak yüksek düzeyde kriptografi için yenilikçi yöntemler

Alt zincir işlemlerinin gerçekleştirilmesi

Yüksek düzeyde ölçeklenebilirlik

Kök zinciri etkilemeyecek sahte kodlar ile özgüce işlemler yapma,

Kişiselleştirilebilen tokenler, işlemler ve özel projeler,

Iotex platformu ile yatırımcılara sunulan özelliklerden bazılarıdır.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!