İmarzedeye bono ödemesi başladı

Güncelleme Tarihi:

İmarzedeye bono ödemesi başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2006 12:02

İmar Bankası'nın Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) ödemelerine başlandı. Önceden başvuruda bulunmuş hesap sahiplerinin mevduat sigortası kapsamındaki ödemeleri Ziraat Bankası Şubeleri aracılığı ile gerçekleştiriliyor.

Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı çerçevesinde 3 Haziran 2003 veya bu tarihten sonra DİBS satışı adı altında toplanan tutarlar ile açılan hesap tutarı 102 milyon 290 bin 294.41 YTL ve bu kaynaktan gerçekleşmeyen EFT/havale tutarı 1 milyon 635 bin 476.06 YTL'nin toplamından oluşan 103 milyon 925 bin 770.48 YTL için, önceden başvuruda bulunmuş hesap sahiplerinin mevduat sigortası kapsamındaki ödemelerine Ziraat Bankası Şubeleri aracılığı ile geçildi.

Hak sahipleri adına daha önce aktarılan tutarlar ile yeni aktarılacak tutarlar birlikte dikkate alınacak. Daha önce adına aktarım yapılan hak sahipleri için Ziraat Bankası'nın aynı şubesine, ilk defa aktarım yapılacak hak sahipleri için ise en son hesap açtıkları T. İmar Bankası T.A.Ş. şubesine en uygun Ziraat Bankası şubesine aktarım yapılacak.

Daha önce başvuruda bulunmayanlara ödeme yapılması mümkün olmadığından, henüz başvuru yapmamış, DİBS satışı adı altında toplanan tutarlar ile açılan hesap sahiplerinin, öncelikle gerekli başvurularını Müflis T. İmar Bankası T.A.Ş. nezdinde oluşturulan başvuru masasına şahsen (vekil) veya Müflis T. İmar Bankası T.A.Ş. Tasarruf Mevduatı Başvuru Kabul Merkezi Büyükdere Caddesi No: 42/46 Doğuşhan Mecidiyeköy/İstanbul adresine posta yoluyla yapmaları gerekiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!