İki gün süren fuarı 10 bin kişi gezdi

Güncelleme Tarihi:

İki gün süren fuarı 10 bin kişi gezdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 12:09

İngiltere’nin başkenti Londra’da, dünyaca ünlü sergi ve konferans merkezi Kensington Olympia’da düzenlenen Müslüman Yaşam Tarzı Fuarı (London Muslim Lifestyle Show) yoğun ilgi gördü.

Haberin Devamı

YAKLAŞIK 10 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda aralarında alkolsüz şarabın da yer aldığı helal içecek ve gıda ürünlerinden, kadın güzellik ürünlerine, tekstilden, spor malzemelerine kadar farklı ürünler tanıtıldı. Fuarda dünya muhafazakar modasının önde gelen isimleri, London Modest Fashion Week (LMFW) kapsamında bir araya geldi. Modanisa sponsorluğunda, düzenlenen etkinlik iki gün sürdü.
Muhafazakâr giyim sektörünü dünyaya tanıtmak, sektörün önde gelenleri arasında ağ kurmak ve trendlere yön vermek amacıyla düzenlenen dünyanın en prestijli muhafazakâr moda etkinliğinde Türkiye rüzgarı esti. Çok sayıda Türk şirketi, markalarının tanıtımını yaptı. Birbirinden güzel mankenler podyumda Selma Sarı, Tuğba Tokmak, Osman Özdemir, Ayça Türe ve Osman Cebeci’nin de aralarında bulunduğu dünyanın farklı ülkelerinden 20 tasarımcının 2017 Bahar/ Yaz koleksiyonunu tanıttı.

Haberin Devamı

TALK SHOW YAPTILAR

Koordinatörlüğünü Özlem Şahin’in üstlendiği, Moda ve Renk Danışmanı Esra Seziş Kiğılı’nın da yoğun çaba sarf ettiği etkinliklerde ‘İlham Veren Müslüman Kadınlar, Global Marka Yolculuğu, Dünya Başörtü Trendleri’ gibi dikkat çekici başlıklar altında dünyaca ünlü muhafazakâr kadınlar zengin içerikli talk show yaptı.
Modanisa Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Türe, fuarın beklediklerinden çok daha iyi geçtiğini, Türk modasına yoğun ilgi olduğunu söyledi. Türe, “İşte özlediğimiz fuar buydu” dedi.

BAKMADAN GEÇME!