İçerik ve internet ile büyümeye devam

Güncelleme Tarihi:

İçerik ve internet ile  büyümeye devam
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2017 21:11

2016’yı 1 milyon abone ile kapatan D-Smart, zengin içerik ve HD teknolojisi ile atağa kalktı. “Konjonktürdeki değişikliklere rağmen 2016’nın ikinci yarısını büyüme ile kapattık” diyen D-Smart CEO’su Mükremin Sarıer, 2017 planlarını anlattı.

Haberin Devamı

SON yıllarda yaptığı yatırımlarla 2016’da 1 milyon aboneye ulaşan D-Smart, spor, film ve belgesel kanallarıyla içeriklerini zenginleştirirken HD teknolojisi ile atağa geçti. D-Smart CEO’su Mükremin Sarıer, “Biz 2016 yılında dünyada ve ülkemizde yaşanan dalgalanmalara rağmen 3’üncü ve 4’üncü çeyrekte abone sayımızı büyüttüğümüz için mutluyuz. 2017 yılı ilk çeyreğini de büyüme ile tamamlıyoruz. Önümüzdeki süreçte de bu ivmeyi arttırarak sürdüreceğimize inancım tam. Bu yılın hem bizim hem de sektörümüz için parlak bir yıl olacağını düşünüyorum. Stratejimiz kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik fark yaratan çözümler sunmak ve sektörün dinamiklerine meydan okumak üzerine kurulu. D-Smart olarak markamıza yatırım yapmaya ve abone memnuniyetine odaklanmaya devam edeceğiz. 2017’nin ilerleyen dönemlerinde hayata geçireceğimiz yenilikler üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

İNTERNET VE TV BİR ARADA

Sektörde 10 yıllık tecrübeye sahip olduklarının altını çizen Mükremin Sarıer, şu değerlendirmeyi yaptı: “Biz, abonelerimize televizyon ve internet hizmetleri sunan, sektörde 10 yıldır faaliyet gösteren bir dijital platformuz. Türkiye’de yaklaşık 22 milyon hane var, bu hanelerin 10 milyonunda sabit internet aboneliği mevcut. Yani her iki evden birinde internet bağlantısı var diyebiliriz. Bugün Türkiye’de her ay düzenli ödeme yapan TV abonesi 5.5 milyonu buluyor. Yani her dört evden birinde ödemeli TV aboneliği bulunuyor. Biz, 1 milyon abonemizle sektörün önemli oyuncularından biriyiz ve bu da bizi çok motive ediyor, heyecanlandırıyor.”

HAFTADA 6 YENİ FİLM

Son dönemlerde önemli yeniliklere imza attıklarını belirten Mükremin Sarıer, “2015 sonunda platformumuzu tam HD teknolojisinde yayına geçirdik. O tarihten bu yana, tüm kanallarımız HD kalitesinde yayın yapıyor ve bunun için abonelerimizden hiçbir ek ücret talep etmiyoruz. Toplamda 84 HD kanalımız var. Türkiye’de, TV platformlarındaki HD kanal sayısı açısından açık ara önde olduğumuzu, daha doğrusu sektör lideri olduğumuzu söylemeliyim. Öne çıktığımız özelliklerimizden bir diğeri de içeriğimiz. Her hafta daha önce TV’de yayınlanmamış 6 yeni filmi, 11 HD film kanalımızla abonelerimize sunuyoruz. Toplamda 11 HD belgesel kanalımız ile de sektörde en fazla HD belgesel kanalı olan platformuz. Belgeselde durum böyleyken spora bir göz atalım; malum dünyanın en değerli ligi olan İngiltere Premier League ve NBA, en geniş halleriyle bizde yayınlanıyor. 9 HD spor kanalımızla sporseverlere dünyanın sporunu gayet doyurucu bir seçkiyle sunuyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

KOLAY GİRİŞ KOLAY ÇIKIŞ

SEKTÖRÜN en önemli sorunlarından birinin de sisteme giriş ve çıkışlar olduğunu belirten Mükremin Sarıer, şu bilgileri verdi: “Yakın zamanda yeni TV aboneliklerimiz için ‘Kolay Giriş, Kolay Çıkış’ kampanyası başlattık. İsterseniz ilk 3 ay boyunca taahhüt vermeden D-Smart’ı iyice deneyip görebilirsiniz. Bu 3 ay içerisinde, eğer memnun kalmaz ve iade etmek isterseniz talebiniz doğrultusunda hemen yetkili servisimizi evinize yönlendiririz. Öyle faks çekmek, kutu iadesi gibi işlemlerle hiç yormadan, üstelik kapınıza kadar gelerek işlemlerinizi tamamlarız. 65 yaş ve üzeri abonelerimize, engelli vatandaşlarımıza ve gazilerimize bu hizmetimiz ücretsiz. Bu yeniliği sektöre kazandırmış olmaktan da ayrıca gururluyuz.”

Haberin Devamı

İNTERNETTE ESNEK PAKET

İNTERNET konusunda da farklı çalışmalarla öne çıktıklarını belirten Mükremin Sarıer, “İnternet abonelerimiz modüler paket yapımız sayesinde, internet hızı ve kotalarını kendi ihtiyaçlarına göre kendileri tasarlayabiliyorlar. İhtiyaçlarının fazla olması halinde ay içerisinde ek kotalarını, ek paketlerimiz sayesinde anında karşılayabiliyorlar” dedi.

İKİSİ BİR ARADA 66 TL

TÜRKİYE’de ilk defa internet ve TV faturasını birleştirdiklerini anlatan Mükremin Sarıer, “Bu iki hizmeti D-Smart’tan aldığınızda büyük ölçüde tasarruf ettiğinizi net olarak göreceksiniz. Bir örnekle anlatayım; bizden limitsiz internet ve belgesel kanallarının da içinde olduğu “Hoş Geldin” paketimizi bir arada, her şey dâhil ayda 66 TL’ye alabilirsiniz” dedi.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!