Hürriyet Dünyası’nın başlattığı ‘Scoopshot’ uygulaması büyük ilgi gördü

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Dünyası’nın başlattığı ‘Scoopshot’ uygulaması büyük ilgi gördü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2013 01:50

Akıllı telefonuyla fotoğraf ve video çekip paylaşmayı sevenlere para kazandıran ‘ScoopShot’ uygulaması ‘Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde ilgi gördü. Hürriyet Dünyası için 2 günde 2 binden fazla fotoğraf sisteme yüklendi.

Haberin Devamı

EYLÜL ayında Hürriyet Dünyası’nı ‘ScoopShot’tan takip eden okuyucular Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nden fotoğraflar paylaştı. Hürriyet Dünyası için iki günlük sürede 2 binden fazla fotoğraf yükleyen okuyucuların sizin için bazılarını seçtik.
Hürriyet Dünyası’nın Türkiye’yle buluşturduğu Scoopshot uygulaması sayesinde artık bu işten para da kazanabiliyor.

KRİSTAL ELMA YARATICILIK FESTİVALİ’NDEN SCOOPSHOT KARELERİ

HERŞEY YÜKLENİYOR


Windows Phone, Android ve iOS işletim sistemleri için kullanıma açık olan Scoopshot’ta, Hürriyet Dünyası’ndan fotoğraf görevi geliyor. Scoopshot’la bu sıcak gelişmeleri anında görüntüleyip dünyanın medya devlerine ulaştıran ve imzalı yayınlanmasını sağlayan kullanıcılar karşılığında para kazanıyor. Büyük bir siyasi protesto, bir trafik kazası, maçta çıkan olaylar veya dünyaca ünlü bir grup konseri gibi tüm olaylar Scoopshot’a yüklenebiliyor.

Hürriyet Dünyası’nın başlattığı ‘Scoopshot’ uygulaması büyük ilgi gördü
NASIL ÇALIŞIYOR

Scoopshot’ı en iyi şekilde kullanabilmek için öncelikle Hürriyet Dünyası’ndan ve diğer medya devlerinden gelecek görevleri kaçırmamak gerekiyor. En güzel görüntüyü çekip, fiyat kullanıcılar tarafından belirleniyor. Ancak her zaman kullanıcıların görevleri beklemesine de gerek yok. Haber değeri taşıdığına inanılan görüntüler Scoopshot’la paylaşılabiliyor.

Haberin Devamı

Bu kez manşeti okurlar attı

HÜRRİYET Dünyası standını ziyaret edenler dijital medya uygulamalarını deneyimleme şansı buldu. Standta bulunan ‘#bencemanşet’ köşesinde farklı Hürriyet tasarımlarıyla gazete manşetleri atıldı. Dikey ekranda yer alan dijital gazete üzerinde Hürriyet Dünyası ziyaretçileri kendi manşetlerine karar verdi. Sosyal ağlarla bağlantılı olarak çalışan ‘#bencemanşet’ uygulamasıyla birlikte ziyaretçiler attıkları manşetleri kendi sosyal ağ hesapları üzerinden paylaştı.

DOĞUMGÜNÜ HÜRRİYET’İ

Akıllı telefon veya tabletlerdeki Hürriyet uygulamasını gösteren Hürriyet Dünyası ziyaretçilerini bir sürpriz bekliyordu. Söz konusu cihazlardaki Hürriyet uygulamasını gösteren ziyaretçiler, doğumgünlerinde yayınlanan Hürriyet Gazetesi’nin birinci sayfası hediye olarak e-posta adreslerine gönderildi. Uygulamayı gösteren zizyaretçiler ayrıca doğumgünlerinde yayınlayan birinci sayfaları sosyal ağlarda da paylaşabildi. Öte yandan Kristal Elma Yaratcılık Festivali’nde Hürriyet Dünyası standını ziayret edenler, önceden hazırlanmış bir manşet habere kendi fotoğraflarını koydu. Yoğun ilgi gösterilen bu bölümde ziyaretçiler, manşet haber üzerinde Messi, güzellik kraliçesi ve işadamı olma fırsatı yakaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!