HP’den bilgisayar alana Bilge Adam’dan eğitim bedava

Güncelleme Tarihi:

HP’den bilgisayar alana Bilge Adam’dan eğitim bedava
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2005 11:27

İstanbul, 15 Kasım 2005 – HP, Bilge Adam işbirliği ile büyük bir eğitim kampanyası düzenliyor. HP’den masaüstü ya da dizüstü bilgisayar alanlar, sınıf ortamında 8 saatlik ücretsiz bilgisayar eğitimi ve İnternet ortamında 30 saatlik içeriği olan interaktif e-eğitim alacaklar.

Haberin Devamı

HP ve Bilge Adam, bilgisayar kullanıcılarına yönelik büyük bir eğitim kampanyası için işbirliği yaptı. 15 Kasım 2005’den 15 Mart 2006’ya kadar devam edecek eğitim kampanyası kapsamında HP’den dizüstü ya da masaüstü bilgisayar alan kullanıcılar, Bilge Adam’ın Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy şubelerinde ücretsiz eğitimler alabilecekler. Bu eğitimler, tercihe bağlı olarak Temel Bilgisayar Eğitimi veya Web Sitesi Tasarımı Eğitimi olacak. Buna ek olarak, kullanıcılar İnternet ortamında katılabilecekleri, Temel Bilgisayar, Windows XP ve Microsoft Office 2003 konularını içeren 30 saatlik interaktif e-eğitim de alacaklar.

Kampanya kapsamındaki eÄŸitimler hafta içi ya da hafta sonu alınabilecek. Ayrıca, HP eÄŸitim kampanyasından faydalanan kullanıcılar tüm Bilge Adam eÄŸitimlerinde geçerli olacak 2.400 YTL’ye varan indirim çekleri kazanacaklar.   Â

Haberin Devamı

Sınıf ve İnternet Ortamında Ücretsiz Eğitimler

Temel Bilgisayar Eğitiminde, katılımcılara temel seviyede donanım, Windows XP, Microsoft Office Word ve Excel uygulamaları, hayatı kolaylaştıran İnternet ve e-posta işlemleri, dijital fotoğraf makinesi, tarayıcı ve yazıcı gibi çevre birimlerinin kullanımı konusunda bilgiler aktarılacak. Ayrıca, katılımcılara vergi numarası, T.C. kimlik numarası, İSKİ borcu ve İGDAŞ faturalarını sorgulamak, motorlu taşıtlar vergilerini öğrenmek gibi e-devlet uygulamaları hakkında bilgiler verilecek.

Web Sitesi Tasarımı Eğitiminde ise Web sitesi oluşturma, tasarlama, yayımlama yöntemleri öğretilecek. Eğitim sonunda katılımcılar kendilerine veya şirketlerine ait örnek bir sitenin tasarımını da yapacaklar.

Tüm eğitimlerin sonunda katılımcılara, son 4 yıl üst üste aldığı Microsoft Türkiye En İyi Yetkili Eğitim Çözümleri Ortağı ödüllerinin sahibi olan Bilge Adam ve HP onaylı katılım sertifikası verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!