Hollanda Kraliçesi Gül’ü saf kaşmir Türk peleriniyle karşıladı

Güncelleme Tarihi:

Hollanda Kraliçesi Gül’ü saf kaşmir Türk peleriniyle karşıladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2012 00:00

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve First Leydi Hayrünnisa Gül’ün Hollanda ziyaretinde dikkatlerden kaçan ilginç bir detay vardı.

Haberin Devamı

Hollanda Kraliçesi Beatrix, Cumhurbaşkanı Gül’ü kürklü kaşmir bir pelerin ile karşıladı. Kraliçenin üzerindeki camel rengi saf kaşmir pelerin Türk Silk & Cashmere markasından alınmıştı.

En çok satan klasik
Silk & Cashmere’in sahibi Ayşen Zamanpur, Kraliçe Beatrix’i en pahalı ürünleri olan kürklü saf kaşmir pelerinin içinde görünce şaşırdığını belirterek, “Kraliçe Silk & Cashmere’in  en çok satan ürünlerinden saf kaşmir kürklü pelerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü karşılarken giymiştir. Bu kaşmir etrafı kürklü pelerinimiz zaten Avrupa mağazalarında 20 yıldır en çok satan klasiklerimizden” dedi.
Ayşen Zamanpur, Silk & Cashmere’in Hollanda’da 2 satış noktası bulunduğunu hatırlatarak şöyle konuştu: “Bunların ikisi de oldukça büyük kornerler. Amsterdam’daki satış noktamız, Sheila de Vries, Hollanda Kraliçesi’ne özel koleksiyon sunumları da yapıyor. Kraliçe için moda uzmanı danışmanı tarafından Amsterdam’daki korneden aynı pelerinden siyah, camel ve gri olmak üzere 3 farklı renkte alınmış. Kraliçe, Avrupa satış noktalarımızdan da başka ürünler de satın almış.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!