Himalayalar’a yoga okulu açıyor

Güncelleme Tarihi:

Himalayalar’a yoga okulu açıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2012 00:00

Türkiye’de hızla büyüyen Yoga Academy, dünyada 55 merkezde 40 bin üyeye ulaştı. Avrupa’dan Asya’ya yatırımları hızlandırdıklarını açıklayan Akif Manaf, “Orijinal yoganın doğduğu yerde, Himalayalar’a da yatırım yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

8 milyon duruş

Manaf, uyguladıkları sistemin ‘orijinal yoga’ olduğunu belirterek “Orijinal yogayı doğduğu yerde yeniden yaşatmak istiyoruz. Himalayalar’ın o havasını görmek, suyunu, tadını almak için bir yoga okulu da orada açacağız. Çin’e de yayılmaya başladık” dedi. Orijinal yoga sisteminin 8 basamaklı kişisel gelişim sistemi olduğunu, 8 milyon duruş, yüzbinlerce nefes tekniği ve gizemli öğretileri bulunduğunu söyleyen Manaf, ilk kez kendilerinin kullandığı bu sistemi insanoğlunun dinlerden de önce keşfettiğini söyledi.

Yoga Academy’yi ilk önce Hindistan’da kurduğunu söyleyen Manaf “Gerçi Hindistan’da her yerde yoga yapıyorlar ama orijinal yoga sistemini bilmiyorlar. Hepsi Hinduizm tarzı şeyler. O arada üç-beş hareket öğretiyorlar.Orijinal yoga öğretmeye başlayınca yüzlerce kişi akmaya başladı” dedi. Manaf, 10 yıl kaldığı Hindistan’dan ayrıldıktan sonra Avrupa, Amerika, Afrika, Avustralya’yı dolaştığını ve Çin’e, Japonya’ya gittiğini söyledi.

Haberin Devamı

İşadamına özel ders

ÜST düzey yöneticilerin, sanatçıların, işadamlarının özel ders aldıklarını ifade eden Akif Manaf, şunları anlattı: “Onlar bir grupla derse girmek istemez, bir kısmı bilinmek istemez. Bizim de özel ders verdiğimiz insanlar var. İşadamlarının, yöneticilerin, CEO’ların stresi arttıkça daha çok ihtiyaç duyuyorlar. Yoga Academi’de özel ders alan 50’den fazla işadamı var.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!