Hem rezidans hem otel

Güncelleme Tarihi:

Hem rezidans hem otel
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2010 12:44

Delmar Yapı İnşaat ve JBS Development ile LLC USA'nın ortak girişimiyle İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Elit Perla Palas farklı bir konseptle işletilecek. Elit Perla Palas, hem rezidans hem de otel olarak kullanılabilecek.

Haberin Devamı

Projenin otel sisteminde işletilmesi, daire sahiplerinin kiracı bulma, kira toplama gibi dertlerini de ortadan kaldırıyor. Bu sistemle daire sahibi istediği dönemde dairesinde kendisi yaşayabilecek, içinde yaşamadığı dönemlerde ise, günlük, haftalık, aylık veya yıllık olarak dairesini otel işletmesine devrederek kira geliri elde etmeye başlayacak.

Elit Perla Palas'ta en düşük metrekareli konutların fiyatları 148 bin liradan başlıyor, 490 bin liraya kadar çıkıyor. Elit Perla Palas'ta dairelerin metrekare satş fiyatları ise 3.200 ile 3.500 lira arasında değişiyor.

Projenin mimarisi bir taraftan İstanbul'un çağdaş yüzünü yansıtırken, köklü ve zengin tarihi mirasından da ezgiler taşıyor. Elit Perla Palas'ın dış cephesi ise neoklasik mimari tarzı ile şekilleniyor. Yapıda dışarıdan görülmeyen bir iç avlu bahçesi de bulunuyor.

Haberin Devamı

Hem rezidans hem otel

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!