Hedef 3 yılda 3 bin konut

Güncelleme Tarihi:

Hedef 3 yılda 3 bin konut
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2024 07:00

Markalı konut sektörüne İstanbul Üsküdar’daki Nevbahar Üsküdar ve Nev Çarşı projesiyle giriş yapan Kalyon Gayrimenkul Yatırım, ikinci adres olarak seçtiği Kemerburgaz’da teslimlere hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Bu projeden sonra da yatırımda gaza basmayı planlayan şirket, 3 yılda 3 bin yeni konut inşa etmeyi hedefliyor. Kemerburgaz’da hayata geçen Nevbahar Kemer Konakları projesinin tanıtımı için basın mesuplarıyla bir araya gelen Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, 16 bloktan oluşan, daire ve villa seçeneklerinin yer aldığı projede 137 konut bulunduğunu söyledi. Öztürk, kaba inşaatı tamamlanan ve bu yıl teslimi planlanan projeye ilişkin şu bilgileri paylaştı:

YATIRIM DEĞERİ 2.5 MİLYAR TL

“Kent estetiğine yakışır; tasarım ve konforun ön planda olduğu, insan hayatını kolaylaştıran projeler için büyük bir titizlikle çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde sadece bugüne değil, geleceğe de imzamızı atma heyecanı ve sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Bu yaklaşımın bir ürünü olan Nevbahar Üsküdar ve Nev Çarşı’da geçmiş ve geleceği büyük bir uyum ile buluşturduk. Nevbahar Kemer Konakları’nda da aynı sorumlulukla projemiz yükselmeye devam ediyor. 2023 yılında satışına başladığımız projenin yüzde 55’inin satışını tamamladık. 2.5 milyar TL yatırım değerine sahip projemizde metrekare fiyatları ise 110 bin TL’den başlıyor. Avantajlı bir kampanya da başlattık. Nevbahar Kemer Konakları’nda ev sahibi olmak isteyenler Kalyon GY’nin sunduğu yüzde 0.99 vade farkı ile 48 ay vadeli ödeme planından yararlanabiliyor.”

Haberin Devamı

YENİ PROJELER GELİYOR

Yeni proje çalışmalarına da devam ettiklerini belirten Öztürk, “Bir yandan mevcut projeleri teslime hazırlarken, diğer yandan da önümüzdeki üç yıl içinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız” diye konuştu. Planlanan projeler hakkında da bilgi veren Öztürk, Anadolu yakasında yer alacak projelerinin şu an ruhsat aşamasında olduğunu ve yaklaşık 1400 konuttan oluşacağını söyledi. Öztürk, Riva projesinde ocak ayı sonunda ön satışların başlayacağını, projede 4 yılın sonunda 1500 üniteye ulaşacaklarını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!