HDI’dan teknoloji atağı

Güncelleme Tarihi:

HDI’dan teknoloji atağı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2023 07:00

HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, 2022 yılını yüzde 187’lik bir prim büyümesi ile sektörün üzerinde büyüyerek kapattıklarını söyledi.

Haberin Devamı

HDI Sigorta, Kuzey Kubrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlediği acenteler toplantısında geçmiş dönemin değerlendirmesini yaptı ve gelecek hedeflerini belirledi. Acenteler toplantısında HDI International CEO’su Wilm Langenbeach ve HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan birer konuşma yaptı. İşcan, konuşmasında şunları söyledi:

“Her branşta sektörün üzerinde büyüme yakaladık. 2023’ün ilk 8 ayında da yine kaskoda ve sağlıkta sektörün üzerinde, trafikte ise sektöre paralel bir büyümemiz var. HDI Sigorta şu anda prim üretiminde 4. sırada yer alırken özellikle kasko sigortalarında sektör lideriyiz. Üretimimizin yüzde 80’ini acentelerimiz aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Acentelerimizin büyüme oranı ise yüzde 195. Marka değerimizin yükselmesinde ve gelişiminde acentelerimizin katkısı büyük. Zamanınız çok kıymetli dolayısıyla hem zamandan tasarruf etmek hem de işi daha verimli hale getirmek için teknolojiden üst düzeyde yararlanmamız gerekiyor. Teknoloji, insan aklı tecrübeyle entegre olduğunda çok iyi sonuçlar verebilir. Var olan teknolojik gelişmeleri saha bilgisiyle birleştirerek doğru noktalara gelebiliriz. Teknolojiyi ve veriyi insanı merkeze alacak şekilde kullanmamız gerekiyor.”

BAKMADAN GEÇME!