Hava atmanın tam zamanı!

Güncelleme Tarihi:

Hava atmanın tam zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bu sene kuruluşunun 40. yılını kutlayan Panasonic bu güne kadar 38.3 milyon adet klima üretti. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Panasonic klimalar 9 ayrı model ve 36 farklı kapasite ile her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Matsushita Electric Ind. Co. Ltd. tarafından üretilen ve 130 ülkede satılan klimalar Türkiye'de Panatek A.Ş tarafından sunuluyor.

Panasonic klimalarının tüm modelleri uzaktan kumanda, 24 saat açma-kapama, zaman ayarı, otomatik yeniden çalışma modu, uyku modu, otomatik yeniden çalışma, nem alma, ısıtmada sıcak başlama fonksiyonlarına ve en uzun boru metrajı özelliklerine sahip. Ayrıca tüm modellerin sessiz çalışma fonksiyonu var.

Panatek A.Ş klimaların kalbi olarak nitelendirilen kompresörlere 5 yıllık garanti veriyor. Panasonic klimaların duvar tipi modelleri, hava temizleme ve koku alma filtreleri standart. Üçlü Filtre sistemi adı verilen bu sistemde birinci kademe sayesinde ortamda bulunan büyük partiküller tutuluyor. İkinci kademede yer alan elektrostatik filtre sayesinde ise 0.01 mikrona kadar olan mikroskobik partiküller, polenler ve sigara dumanı toplanıyor. Üçüncü ve son kademede yer alan karbon filtre sayesinde ise ortamda kötü kokulara neden olan kokular yok ediliyor.

Bu yıl yeni bir model dünya pazarları ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunulmaya başlandı; Panasonic Power Inverter. Yeni model diğer cihazlara oranla yüzde 33'lük enerji tasarrufu ve yüzde 40'lara varan verimlilik artışı sağlıyor. Elektrik frekansının değiştirilmesiyle kompresör devrini otomatik olarak ayarlayan sistemi sayesinde ortamda istenilen sıcaklığa diğer modellere oranla yüzde 50 daha kısa sürede ulaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!