Hatay’ın ürünlerini raflarına taşıyor

Güncelleme Tarihi:

Hatay’ın ürünlerini raflarına taşıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2024 07:00

Migros, Hatay Valiliği’nin öncülüğünde hayata geçirilen ‘Hayat Hatay’ projesi kapsamında Hataylı kadın kooperatiflerinin ürünlerini raflarına taşıyor.

Haberin Devamı

Şirket ayrıca, proje kapsamında Hatay’daki kadın kooperatiflerinin ürünlerine ambalajlama ve kalite kontrol destekleri sağlayarak ürünlerin ulusal standartlara ulaşmasına destek oluyor. Hatay Valiliği, ‘Hayat Hatay’ projesinde ürün güvenliği sağlayarak, kadın kooperatifleri ürünlerini direkt alıp lojistik merkezinde topluyor. Migros’ta ‘Hayat Hatay’ markalı ürünleri tüm Türkiye’ye gönderen ilk perakendeci olarak mağazalarında müşterileri ile buluşturuyor.

‘ÖNCÜLÜK ETTİK’

Migros Grubu Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ekmel Baydur, “Hatay Valiliği’nin önderliğindeki Hayat Hatay projesi için çok hızlı şekilde aksiyon alarak sektörümüze öncülük ettik. Bölgenin üretim gücünü desteklemek için kesintisiz desteğimizi sürdürüyoruz. Hataylı kadın kooperatiflerimizin emeklerinin, ambalajlama ve kalite kontrol süreçlerini üstlenerek Hayat Hatay markalı ürünleri mağazalarımızda satışa sunuyoruz. İlk alıma bölgenin zengin kültürü ile harmanlanmış, Karakılçık tam buğday unu, Karakılçık pilavlık bulgur, ceviz reçeli, toz zahter, kömbe, Antakya kahvesi, Hatay Derviş pirinci ile başlıyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!