Güler Sabancı'dan Olimpiyat yorumu

Güncelleme Tarihi:

Güler Sabancıdan Olimpiyat yorumu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2013 15:38

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı: "Şimdi yapacak çok işimiz var. Olimpiyat ruhuyla çalışmaya devam etmeli, gelecek seçimlere hazırlanmalıyız"

Haberin Devamı

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, İstanbul'un 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adaylığı yarışında Japonya'nın başkenti Tokyo'ya geçilmesine rağmen, olimpiyat ruhuyla çalışmaya devam edilmesi ve gelecek seçimlere hazırlanılması gerektiğini söyledi.

İstanbul'un 2020 Olimpiyatları adaylığının destekçilerinden Güler Sabancı, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin bundan sonraki oyunlara hazırlanması gerektiğini vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi yapacak çok işimiz var. Olimpiyat ruhuyla çalışmaya devam etmeli, gelecek seçimlere hazırlanmalıyız. Olimpizm felsefesiyle gençleri spora teşvik edecek, sporu hayatın bir parçası haline getirecek ve tüm toplumda spor bilincini yükseltecek politikaları ve planları hayata geçirmek için çalışmalıyız."

Haberin Devamı

Güler Sabancı, Tokyo'nun zaferle ayrıldığı oylama sürecinin hedefe odaklı ve profesyonelce yürütüldüğünü belirterek, "Büyük bir kararlılıkla sürdürdüğümüz yarışı finale kadar bırakmadık. Ancak ilk defa bu kadar yakın olduğumuz oyunlara ne yazık ki ev sahipliği yapamayacağız. Bu sürece özveriyle emek verenlere teşekkür ediyorum" diye görüşlerini aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!