Güler, Lincoln’de gaza bastı

Güncelleme Tarihi:

Güler, Lincoln’de gaza bastı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2012 00:00

Ford’da Focus, Kuga ve Mondeo gibi başarılı modellere imza attıktan sonra geçtiğimiz yıl Lincoln’ü baştan yaratmak için transfer edilen Murat Güler, makyajlı MKS ve tamamen yenilenen MKZ’nin ardından Ocak 2013’te kapılarını açacak Detroit fuarı için yeni bir kompakt konsept üzerinde çalışıyor.

Haberin Devamı

Ford, dünyada artan lüks otomobil ilgisi üzerine Güler imzalı ‘Lincoln’ modellerini kullanmaya hazırlanıyor.

1 milyar dolar yatırdı

Bugüne kadar ağırlıklı olarak Amerika’da satılan ‘Lincoln’ü Lexus başta olmak üzere BMW, Mercedes, Audi gibi güçlü markaların karşısına çıkarmak için 1 milyar dolarlık yatırımla baştan yaratma kararı alan Ford, markanın yeni nesil modellerini geliştirmesi için Murat Güler’in dışında Cadillac’tan Max Wolff’ü transfer etmişti. Güler ve Wolff ikilisi, ara vermeden çalışıp birbirinden iddialı modeller geliştiriyor.

Mete Güler geldi

2 ay önce ‘Mete’ isminde bir oğlu olan Murat Güler, şu an harıl harıl 2013 Ocak ayında Detroit’te sergilenecek yeni kompakt sınıftaki Lincoln konseptini hazırlıyor. Güler, şu an araçla ilgili çok fazla bilgi veremiyeceğini belirterek, “Ama çok dikkat çekecek iddialı bir model geliyor” dedi. Oğlu Mete’nin hayatlarına yeni bir renk kattığını da kaydeden Güler, çok yakın zamanda yeni süprizini açıklayacağını belirtti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!