GTO coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Gifto ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

GTO coin nedir Hangi borsalardan alınır Gifto ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 23:15

Kripto para birimleri arasında yer alan Asian Innovations Group tarafından geliştirilen Gto coin, diğer ismi ile GIFTO, Ethereum üzerinde de çalışan ve merkezi olmayan sanal hediye protokolüne denir. Gifto Coin ile kullanıcıların herhangi bir sosyal medya platformu üzerinden birbirlerine kolaylıkla hediye gönderebilmeleri sağlanıyor. GTO coin nedir? Hangi borsalardan alınır tüm detayları sizler için derledik.

Haberin Devamı

GTO kısaltması ile piyasaya sürülen bu coin, çok farklı ve ilgi çekici bir özelliğe sahiptir. Buna göre sistem ise, Ethererum adı verilen bir blok zincirine göre hareket ediyor. Burada ise akıllı sözleşmeler baz alındı.

GTO Coin Nedir?

Gifto, anlık ödeme yapabilme amacı ile oluşturulmuş olan bir coindir. Aynı zamanda tüketicilere odaklı bir şekilde kripto para ekosistemi içinde yer alan içerikleri oluşturan kişilere, onlara göre kişiselleştirilmiş pek çok hediye sunuyor. Bu hediyeler sayesinde yine özel ve kişiselleştirilmiş ödemeler de yapılır. Tüm bu sistem ise, GTO coin tarafından kolaylıkla sağlanıyor.

GTO, içerikleri oluşturan kişilere, ortaya çıkardıkları eserlerden dolayı verilebilecek çeşitli sanal hediyelerin üzerine durur. Bunun için çok hızlı ve iyi bir şekilde çalışan coin alt yapısı ile hazırlanmıştır. Bu alt yapı özellikle de geçtiğimiz dönem içinde online oyun sektöründe de denenmiştir. Elde edilen sonuçlar ise, sistemin ne kadar iyi ve doğru bir şekilde çalıştığını gösteriyor. Bu şekilde gerçekleştirilen işlemlerden, pek çok kişi iyi oranlarda gelir elde ediyor.

Haberin Devamı

GTO Hangi Borsalardan Alınır?

GTO, online ve internet üzerinden kolaylıkla satın alınabilir. Bu durumda Binance ve Paribu gibi önemli ve büyük sitelerde hesap açmak gerekir. Bu coini satın almak için ilk olarak Binance‘a üye olmanız gerekir. Daha sonra da istediğiniz sitede bir hesap açarak, bu hesabı da onaylamanız gerekiyor. Açtığınız hesaba ise, istediğiniz kadar para yüklemesi gerçekleştirebilirsiniz. BTC satın aldıktan sonra da coin satın almak için Binance’de bir hesap oluşturmanız gerekir. İlk siteden aldığınız BTC’leri ise, burada rahatlıkla bozdurabilirsiniz. Bozdurma işlemini gerçekleştirdikten sonra GTO alarak bu coine sahip olabilirsiniz.

Gifto Ne Zaman Çıktı?

2017 yılında piyasaya sürülen Gifto, anlık ödeme yapabilmek için oluşturulmuş olan bir coindir. GTO kısaltması ile piyasada yer alan bu sistem, çok farklı ve ilgi çekici bir içeriğe sahiptir. Bu sistem, Ethererum ismi verilen blok zincirine göre hareket ediliyor. Bu sistemde akıllı sözleşmeler baz alınıyor. Aynı zamanda tüketicilere odaklı bir şekilde ekosistem içinde yer alan içerikleri oluşturan kişilere göre kişiselleştirilmiş olan çeşitli hediyeler sunar. Bu hediyeler sayesinde ise, yine kişiselleştirilmiş ve özel ödemeler de yapılır.

Haberin Devamı

GTO Coin Ne İş Yapar?

Gto coin diğer ismi ile GIFTO, Ethereum üzerinde çalışan ve merkezi olmayan bir sanal hediye protokolü olarak da bilinir. GİFTO projesi, kripto para kullanıcılarının GIFTO ERC-20 jetonunu istedikleri sosyal medya platformundan gönderip almasına izin veriyor. Bu sayede de;

Sanal hediyelerin hazırlanmasını sağlar.

Token değiş tokuşunu kolaylaştırmak için geliştirildi.

Bu platform içinde yer alan içerik oluşturucular, sanal hediyeler gönderen hayranlar için çeşitli web bağlantıları oluşturabiliyor. Gifto ağı, tam olarak 2017 yılının Aralık ayında hizmete başlatıldıktan sonra AIG’nin amiral gemisi ürünü olarak da bilinen Uplive ile birlikte test edildi.

Haberin Devamı

Uplive 20 milyondan daha fazla kullanıcısı bulunan bir canlı akış mobil uygulaması olarak çok kişi tarafından rahatlıkla kullanılıyor. Gto coin; evrensel blok zinciri tabanlı bir sanal hediye protokolüdür. Sadece içerik izleyiciler ve oluşturucular arasındaki boşluğu doldurmakla kalmayarak, aynı zamanda içerik oluşturucularını ödüllendirmek ve tanımak için de bir yol da getirdi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!