Göztepe'den TMSF açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Göztepeden TMSF açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2007 17:46

Göztepe Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Kocaoğlu, Tasarruf Mevduat Sigorta Fonu'nun (TMSF) Göztepe'nin satışıyla ilgili işlemleri kendileri ile yürüttüğünü söyledi.

Mustafa Kocaoğlu, TMSF görevlisi bir bankacı ve avukatın Göztepe Spor Kulübü'ne geldiğini, Fon'un yürüttüğü işlemlerle ilgili bazı belge ve bilgi istediklerini söyledi.

Kendilerinin de bu belge ve bilgileri Fon görevlilerine ilettiklerini belirten Kocaoğlu, “Fon'un öncelikle Göztepe A.Ş. (Göztepe Spor Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi) ile ilgili icra ve iflas yoluna gideceğini, ardından şirketi kulüpten ayırdıktan sonra (Göztepe) logosunu satışa çıkaracaklarını tahmin ettiklerini” belirtti.

TMSF Tahsilat Dairesi Grup Koordinatörü ve Medya Holding A.Ş, Sabah Yayıncılık A.Ş, ve Sabah Pazarlama A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Taner Yalçın'ın kendisini aradığını belirten Kocaoğlu, “Şu anda Fon'un el koyması gibi bir durum söz konusu değil. Yalçın Bey ile görüşüyoruz. Kendisine derneğin ana sözleşmesini gönderdik. Fon'un başlattığı işlemler tamamen derneğin denetiminde yürütülüyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!