Genç liderler stajda

Güncelleme Tarihi:

Genç liderler stajda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2013 01:02

Sabancı-Kamışlı ve Garih ailelerinin üçüncü nesil çocukları olan Kerem Kamışlı ve Cem Garih önderliğinde kurulan Yenibirlider Derneği, geleceğin liderleri için üniversite-sanayi işbirliğini başlattı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin önde gelen 12 dev şirketiyle yapılan çalışmalar sayesinde 125 başarılı üniversite öğrencisi staja başladı.

Yenibirlider Derneği tarafından hayata geçirilen “Gelişen Türkiye’nin Liderleri ve Gençleri” projesi kapsamında 125 üniversiteli geleceğin lideri olmak için Türkiye’nin önde gelen kurumlarında staja başladı. Türkiye genelinde farklı illerden gelerek toplamda 3 bin başvuru arasından seçilen 125 öğrenci; Türkiye’nin dev kurumları arasında yer alan Abdiibrahim İlaç, Acıbadem Sağlık Grubu, Ağaoğlu İnşaat, Boyner Holding, Doğuş Holding, Eczacıbaşı Grubu, Enka Grubu, Esas Holding, Fiba Holding, Koç Holding, Pegasus Havayolları ve Zorlu Holding bünyesinde staj imkanı kazandı.

Genç liderler stajda

YURTDIŞINDA STAJ

Projenin önemine dikkat çeken Yenibirlider Derneği’nin kurucularından Kerem Kamışlı, şöyle konuştu: “Derneğin öncülüğünde yaz stajlarını gerçekleştirecek olan gençler için çok önemli bir fırsat. Öğrenciler, Türkiye’nin 12 dev kurumunda ilaç sanayiden sağlığa; inşaattan tekstile; ulaşım, enerji, otomotiv, finans, dayanıklı tüketim, hızlı tüketim, perakende ve bilişim gibi farklı sektörlerde deneyim kazanacaklar. Geleceğin profesyonelleri stajlarını Türkiye kapsamında belirledikleri illerde gerçekleştiriyor ve istekleri doğrultusunda yurtdışında Moskova’dan Erbil’e kadar farklı lokasyonlarda da staj yapabiliyorlar.”

Haberin Devamı


İŞ HAYATI İÇİN ÖNEMLİ

Bu kapsamlı staj süreci öncesinde Yenibirlider Gelişim Programı’na katılan geleceğin profesyonellerine eğitimler de verildiğini anlatan Yenibirlider Derneği’nin kurucularından Cem Garih, “Öğrenciler 2 günlük eğitimler bünyesinde iletişim becerilerini geliştirdi. Kurumsal hayata geçiş süreçlerini, iş dünyasının farklı dinamiklerini, kariyer hedeflerini belirleme adımlarını detaylı olarak öğrenme imkanı buldular. Türkiye’nin farklı illerinden gelerek Maslak’taki Vodafone Plaza çatısı altında buluşan başarılı gençler önümüzdeki dönemde iş hayatı için önemli bir adım atmış oldular” dedi.

EĞİTİM PROJESİ

Genç liderler stajda

Haberin Devamı

Sabancı-Kamışlı ve Garih ailelerinin üçüncü nesil çocukları olan Kerem Kamışlı ve Cem Garih önderliğinde kurulan “Yenibirlider Derneği”; Türkiye’deki başarılı üniversite öğrencisi gençlerin potansiyellerine ışık tutarak, profesyonel dünyaya hazırlanmalarına destek oluyor. Geliştirdikleri projeler ile geleceğin liderlerini iş dünyasının önde gelen isimleri ile buluşturan, kariyer gelişimlerine katkı sağlayacak konferanslar düzenleyen, sektöründe önemli olan firmalarda staj olanakları sunan Yenibirlider Derneği; eğitim alanındaki faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!