Geleceğin CEO'ları bir araya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin CEOları bir araya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 12:04

Türkiye’nin önde gelen aile şirketlerinin genç kuşak temsilcileri Next Generation Club projesi kapsamında bir araya geliyor.

Haberin Devamı

NextGen Club markası altında, Yenibirlider Derneği ve Bizz Consulting tarafından yarın düzenlenecek Zirve’de, yeni kuşak liderlerin geleceğe hazırlık planları masaya yatırılacak, Geleceğin Liderleri’nin ajandası, kendileri, uzmanlar ve aile büyükleri tarafından etraflıca tartışılacak.

Capital ve Ekonomist Yayın Direktörü M. Rauf Ateş’in yönetiminde gerçekleşecek programın ilk bölümünde önde gelen ailelerin genç bireyleri 'Yarının CEO'ları Konuşuyor' panelinde konuşacaklar. Bu panelde Alarko’dan Cem Garih, Esas Holding’den Kazım Köseoğlu, Akfen Holding’den Pelin Akın, Zade Grubu’ndan (Konya) Kadir Büyükhelvacıgil konuşmacı olacak.

İkinci bölümünde Yenibirlider Derneği kurucusu Kerem Kamışlı, annesi Esas Holding Başkan Yardımcısı Emine Kamışlı ile “Oğlumu Geleceğe Nasıl Hazırladım” adlı panelde buluşacaklar.

Haberin Devamı

Fiba Holding Yönetim Kurulu Murat Özyeğin ise babası Hüsnü Özyeğin’in kendisini iş hayatına hazırlama stratejisini, kendisinin okuldan iş hayatına giden yolda izlediği yaklaşımı paylaşacak.

Türkiye’nin önde gelen beyin avcılarından Şerif Kaynar ise geleceğe hazırlanan genç kuşak liderler için “YARININ CEO’LARI” başlıklı bir konuşma yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!