Geceliği 25 bin dolara villa tatili

Güncelleme Tarihi:

Geceliği 25 bin dolara villa tatili
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2021 07:00

Antalya’da çadır kamplarından apart otel ve pansiyonlara, ağaç evlerden bungalovlara, normal otellerden süper lüks otellere, her kesime konaklama imkanı sunuluyor. Kentteki en lüks konaklama hizmeti ise 5 yıldızlı otellerin villalarında veriliyor. Bu villaların bir gecelik konaklama fiyatları 1000 dolardan başlayıp villa tipi ve sunulan hizmete göre 25 bin dolara kadar yükseliyor.

Haberin Devamı

Önceki yıllarda 1 hafta- 10 gün olan villa tercihleri, pandemi döneminde bir-iki aya kadar uzadı.

‘DÜNYA LİDERLERİ KALDI’

Geceliği 25 bin doları bulan süper lüks villalar ve otellerin kral daireleri, 2015 yılındaki G20 Liderler Zirvesi’nde Obama, Putin, Merkel gibi 20 ülkenin devlet başkanı ve başkabanlarının yanı sıra, Rus milyarder Roman Abramoviç, Hollywood yıldızları Monica Belluci, Sharon Stone, Mariah Carey, Richard Gere, Jason Statham, Tom Jones, Paris Hilton ile  birçok ülkeden siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından ünlü isimleri ağırladı. VIP villalarda müşteriye 24 saat hizmet veren özel kahya tahsis ediliyor. Ayrıca özel oda servisi, sauna, Türk hamamı, SPA, sinema salonu, özel açık havuz, özel yatak odaları bulunuyor. Kral dairelerinin müşterileri, havalimanından lüks otomobiller veya helikopterle otele transfer ediliyor.

Haberin Devamı

Turizm sektörü temsilcileri, “Villaların dolulukları yüzde 80’i buldu. Villa konsepti gerçekleştiğinden beri tahminen 15-20 yıldır ilk defa bu kadar ciddi villa talebiyle karşılaştığımızı söyleyebiliriz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!