Gayrimenkule tanıtım desteği

Güncelleme Tarihi:

Gayrimenkule tanıtım desteği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2012 00:00

Avrupa’nın en büyük gayrimenkul fuarı olan ve bu yıl Türkiye’nin ‘Onur Ülkesi’ seçildiği Mipim’e katılacak Türk firmalarına Ekonomi Bakanlığı teşvik primi verecek.

Haberin Devamı

Fransa’nın Cannes şehrinde 12-15 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Mipim’e bu yıl Ekonomi Bakanlığı da katılacak. Bakanlık, fuara katılarak Türkiye’nin tanıtımını gerçekleştiren firmalara tanıtım için yapacakları reklam ve pazarlama giderlerinin belli bir oranını geri ödeyecek.

KATILIM ARTACAK

Alkaş Fuarcılık’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı Mipim’de Türkiye, ekonomisinin artan gücü ve Türk şirketlerinin büyüme hızının artışı nedeniyle 2013 yılında “Onur Ülkesi” seçildi. Mipim Fuarı, uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, belediyeler ve otel gruplarını buluşturacak. 20 bin metrekare alanda gerçekleşen fuarda geçen yıl 20 binden fazla ziyaretçi, 2 bin şirket, 84 ülkeden 1650 CEO ve üst düzey şirket yöneticisi, aralarında fonların ve devlet katılımcılarının da bulunduğu 5 bin yatırımcı ve 500 gazeteci yer aldı. Türkiye’den ise 11 firma stand açarak, 450 metrekarelik alanda yer aldı. Bu yıl hem Onur Ülke ünvanı hem de Ekonomi Bakanlığı’nın vermiş olduğu destekle geçen yılın üzerinde bir katılım bekleniyor.

Haberin Devamı

TÜRK ÇADIRI KURULUYOR

Bu yıl, Türkiye’ye özel bir “Türk Çadırı” kurulacak ve Türk gayrimenkul sektörü, projeleriyle kendini uluslararası bir platformda dünyaya tanıtma şansı yakalayacak. Sektördeki son gelişmeler ve Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önemli konuları üzerine Türkiye çadırında 4 gün boyunca uluslararası katılımcılara yönelik konferans ve paneller düzenlenecek.

Fuara kimler gidiyor

MIPIM Fuarı’nda, fuar ana binasında Akdağ Tourism and Construction, Öncüoğlu Mimarlık, Tahincioğlu, Varyap-GAP İnşaat Ortak Girişimi, Viatrans A.Ş-Meydanbey Ortak Girişimi, Yorum İnşaat, Zorlu, çadır içinde ise Ağaoğlu, Artaş - Aydınlı - Keleşoğlu - AFK Ortak Girişimi, İş GYO, Konutder, Mesa - Artaş - Kantur Ortak Girişimi, Nef, Nurol GYO, Proplan, Proje Yönetim, Tahincioğlu ve TSKB standla yer alacak. Alterra, Arup Mühendislik, Astay, Bemes, Bener, Dedeman, Dekar Yapı ve Yatırım, Kadans, Kanyon Alışveriş Merkezi, Eczacıbaşı CO, Eczacıbaşı Holding Propan, Erkanlı, Garanti Koza, Hedef Endüstri, Hergüner, Lal GYO, Boyut, Langan, Mar Yapı, Marsh Sigorta, Mavia, Muum Mimarlık, Prime Development, Orco, Servotel, Soma İnşaat, Yenigün Construction ve 3S Kale gibi markalar ziyaretçi olarak katılım gösterecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!